2777
2789
عنوان

برم یا نه؟

83 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

الان فهمیدم ک فرداشب برای افطار عموی همسرم دعوت کردن

البته این رو بگم ک ما عقد هستیم و هنوز قسمت نشده خانواده پدری همسرم و ببینم و این اولین مهمونی هستن 

تا اینجا همه چی اوکی هستش اما یه مشکل این وسط هستش اینم ک 

من صورتم کلی جوش داره و جلسه دوم ک رفتم پیش دکتر بابت پاکسازی و تزریق کورتون کلی جوش ریخته بیرون و التهاب داره و تاکید کرده ک حتی نباید ضدافتاب بزنی دیگه چ برسع ارایش برای کاور کردن جوشام 

موندم برم یا نه چون برای بار اول هست نمیخوام چهره من و اینجوری ببینن و خودم واقعا معذب میشم اگه قرار باشه اینجوری برم بنظر شما چیکار کنم؟؟🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شرایط سختی.چیزی برای شست و شوی صورتت داده دکتر؟یا برای التهاب پوست؟یعنی تا فردا شب بهتر نمیشه؟

اره صابون درمالایف ک اونم طرف صبح فقط یکبار ک البته تاثیری برای التهاب نداره 

دفعه پیش ک همین روند تکرار شد یک هفته طول کشید تا التهاب صورتم خوابید

واقعا نمیدونم چیکار کنم🥺🥺

سرچ کن ببین برای التهاب پوست چی خوبه اگه روزه ای بعد افطار بخور.ناراحت میشن نری

بنظرتون با خودشون نمیگن این چرا صورتش اینجوریه چون برای بار اول هم هست ضایع نیست اینشکلی ببینن مخصوصا ک زن عموش یکم گیره😅💔

بنظرتون با خودشون نمیگن این چرا صورتش اینجوریه چون برای بار اول هم هست ضایع نیست اینشکلی ببینن مخصوص ...

واقعا موقعیت سختیه.بار اول آدم رو میبینن خیلی مهمه.ولی راهی داری جز رفتن؟

واقعا موقعیت سختیه.بار اول آدم رو میبینن خیلی مهمه.ولی راهی داری جز رفتن؟

دیگه مجبور شدم قبول کنم🤦🏼‍♀️

محبورم با کاور سنگین روی‌ صورتم التهاب اون و کمتر کنم ولی مطمئنم روز بعد این مهمونی وحشتناک میشه صورتم 🤦🏼‍♀️

بدترین موقعیت زندگیمه اه اه😫🥹