2777
2789
عنوان

خال برداشتم

185 بازدید | 14 پست

جاهاشون صورتم پره،فردام باید برم سرکلاس بچه ها

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درد داشت؟؟  کم یا خیلی

۲۳تا برداشتم،پماد بیحسی زدم نیم ساعت موند،خیلی کم،در حد یه سر سوزن ک بکنن تو پوستت میفهمیدم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
سلام عزیزم.با لیزر برداشتی؟دونه ای چند برداشتن؟

سلام🌹یه سوزن بود میسوزوندشون،دکتر خیلی بهم تخفیف داد شاید بگم باورت نشه،۲۳تاشو،صدوبیس ازم گرفت

چقدر خوووب. تهرانی؟

نه گلم شیرازم،آره اگ جای دیگ میرفتم۴۰۰میشد،

هر خالی اگ درشت باشه بیس تومنه،

تازه تا دوماهم واسه ترمیم رایگان وقت دارم

چقدر ارزونه.من یه خال کوچولو رو خواستم بردارم دویست ازم خواستن

بالیزر بوده شاید فرق داشته،من سوزوند همشو🤔🤔

سلام عزیزم من امروز خالهامو برداشتم با کوتر (مث دستگاه هویه هست) برا شما گودیش رفت؟

سلام

بعضیاش میشه گفت بهتر شده

خطرناک و اینا نبود گلم؟ من اونی ک رو لپمه گودیش زیاده حس میکنم لپم یکم باد کرده طبیعیه؟

آره عزیزم درست میشه

نگران نباش

ترمیم کننده بزن