دختر من میره دسشویی دیگه در نمیاد درم میبنده منو میندازه بیرون اب بازی کنه همه جارو دست میزنه 🤢فعلا بیخیال از پوشک گرفتن شدم نمیتونم یک ساعت پشت در دستشویی ازش خواهش کنم
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
عزیز ناراحت نشی یا دیر شروع کردی یا بچها امادگی ندارن صبر کن من پسرم یک سالو هشت ماهشه دیروز از صبح بازش گداشتم تا نه شب دو سه ساعتی یکبار جیش میکرد تند تند میبردم دستشویی اما جیش نمیکرد اصلا هم لباسشو نجس نکرد ستا پسر دارم اون دوتا اصلا اینجوری نبودن اسیر شدم تا از پوشک جدا کردم از یک سالو نیم شروع کردم از پوشک جدا کردن ولی حس میکنم اشتباه کردم بچها امادگی نداشتن خودمم تجربه نداشتم اذیت شدیم
خدایا مواظب زندگیم باش مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰 دوستان پدرم یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید 😭
به نطر من بازد زودتر از اینا شروع کرد بچه وه عادت کنه دیگه گرفتنش سخت میشه من از ۱۵ ماهگی دخترم گرفتم خیلی راحت و بی استرس شمام یه دستشویی فرنگی کوچیک بگیر بزار یه گوشه خونه دیگه لازم نباشه ببری دستسویی که سختشم باشه من الان که دخترم دو سالو ۳ماهشه اصلا منوجه نمیشم کی رفت فقط منو صدا میزنه بیا منو بشور
عزیز دیر شده بچها زیر دو سال لجبازی نمیکنن راحته از پوشک جدا کردن و دوست دارن پوشک نداشته باشن من پسرم یک سالو هشت ماهشه ولی بیشتر روزا پوشک نداره اون روزا خوشحاله وبه همه نشون میده که نگاه پوشک نیست واصلا نجس نمیکنه لباس وفرشو تند تند میبرمش دستشویی ولی مثلا سه دفعه میبرم یک دفعه رو فقط جیش میکنه
خدایا مواظب زندگیم باش مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰 دوستان پدرم یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید 😭
اره من از شیر جداش نکردم خیلی وابستس یک سالو هشت ماهشه همش شیر میخوره ایقد ناراحتم ماه رمضون ش ...
من ده روز مونده بود به تولد دوسالگیش شروع کردم تلخک زدم دیگه لب نزد گفتم بزرگ شدی تلخ شده ولی خیلی ناراحت بود خودمم دلم براش کباب میشد شبا یه مدت نمیتونست بخوابه یه بار داشت گریه میکرد میگفت ممه بده عیب نداره بزار دهنم تلخ بشه🥺 ولی الان که سه ماه شده راحت شدم ولی بازم میاد میگه بده نگاه کنم
عزیز دیر شده بچها زیر دو سال لجبازی نمیکنن راحته از پوشک جدا کردن و دوست دارن پوشک نداشته باشن ...
نه قربونت دیر نیست. ۳۵ ماهگی برای پسرا ۳۰ ماهگی دخترا. البته باید خود بچه بخواد چون بچه شما خودش همکاری کرده دلیل نمیشه بقیه تو سن بچه شما حتتتتما موفق بشن