2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد از 8 جلسه فک کنم. 

شما ثبت نام کردی ؟؟؟؟آیین نامه آسونه ایا قبول میشم 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
شما ثبت نام کردی ؟؟؟؟آیین نامه آسونه ایا قبول میشم 

دارم مدارک رو جمع میکنم فعلا. عصری برم عکس بگیرم آموزشگاه گف 7 تا ولی تو نت نوشته بود 8 تا 😶فردا مدارک بدم که ثبت نام کنم بعد برگه بدن برم پزشک و چشم پزشکی و بعد ثبت نام تکمیل

دارم مدارک رو جمع میکنم فعلا. عصری برم عکس بگیرم آموزشگاه گف 7 تا ولی تو نت نوشته بود 8 تا 😶فردا مد ...

باشه عزیزم فقط رفتی به منم بگو مدارک چی میخواد و چقدر هزینش شد خدا خیرت بده

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
باشه عزیزم فقط رفتی به منم بگو مدارک چی میخواد و چقدر هزینش شد خدا خیرت بده

سلام عزیزم 

من‌ امروز رفتم ثبت نام 

7 قطعه عکس 4*3

کپی شناسنامه 

کپی کارت ملی 

برای خانم ها همین بود 

اینا رو دادم بهشون هزینه هم پرداختم شد 1200 فک کنم. 

بعد رفتم پزشک 

و ثبت نام شدم 

سلام عزیزم  من‌ امروز رفتم ثبت نام  7 قطعه عکس 4*3 کپی شناسنامه  کپی کارت ملی&nbs ...

وااای مرسی عزیزم که گفتی خدا حاجت دلتو بده بهت ثبت نام کردی چقدر طول میکشه تا خبرت بدن

وااای مرسی عزیزم که گفتی خدا حاجت دلتو بده بهت ثبت نام کردی چقدر طول میکشه تا خبرت بدن

ممنون گلم🧡

پرونده تشکیل دادم. بعد ثبت کرد تو سایت 

و پزشک هم تا آموزشگاه ثبت نکنه نمیتونست بزنه که ثبت بشه.  من 10 رفتم ساعتای 1 خبر دادن ثبت شده

ممنون گلم🧡 پرونده تشکیل دادم. بعد ثبت کرد تو سایت  و پزشک هم تا آموزشگاه ثبت نکنه نمیتونست ب ...

مرسی قشنگم خدا ایشالاه سلامتی موفقیت بده بهت 

2790
2778
2791
2779
2792