2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما ک نباید ناشتا باشی ولی ناشتا بهتره من هم ناشتا تست دادم هم غیر ناشتا و اینک تا ۲۰ دقیقه وایسا ب ...

پ چرا میگن تا پنج دقیقع؟ اگ بیشتر و کمتر باشه اشتباس؟

ناشتا مهم نیس مهم ادرار اول صبحه...نبودم طوری نیس اگه مثبت باشه هروقتی باشه نشون میده..ولی خب میگن ادرار غلیظ باشه بهتره مثلا سه چهارساعت نرو دستشویی..زیرده دقه خط دوم بیفته مثبته

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
پ چرا میگن قبل پنج دقیقه و بیشتر از پنج دقیقه غلطه؟

میگن بعد ده دیقه باطله

ولی همین سایت دیدم خیلیا بعد یه ربع بیست دیقه هاله انداخته براشون و مثبت بوده 

ولی بعد بیست دیقه دیگه غلطه

من ساعت ده شب زدم روز سوم تاخیرم ، زیر یک دقیقه مثبت شد

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم