2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

259 بازدید | 12 پست

سلام  خانوما چند روزه حالم خیلی بده به شوهرم شک کردم یه مدت خیلی طولانی اخلاقش باهام خیلی بد شده از قبل که دروغ میگف  الان هم که بیشتر از همیشه در عین میگه شبا هم میره بیرون تا دیر وقت نمیاد وقتی میگم کجا بودی میگه بار برده بودم درحالی که  هیچ پولی نداره چند وقت پیشم یه مقدار پول قائم کرده بودم رفته برداشته با پر رویی تمام اصلا حالم خیلی خرابه فکر میکنم با دختر خالش سرش یکی آخه چها پنج سال پیش  همو میخواستن ولی نتونستن ازدواج کنن دختره هم رفته با یکی  یه ازدواج کرده بعد شوهرش فهمیده داره با یکی خیانت میکنه طلاقش داده الانم دختره خونه باباشه با یه بچه چهار ساله منم همش فک میکنم اون با شوهرم بوده 😭

ای نسیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا انشالا اینطور نیست 

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
اگه بدونی چیکارمیکنی اگه کاری ازدستت برنمیادولش کن سعی کن به روش نیاری پرومیشه اگه شکت خدای نکرده د ...

میواس‌تودی ازش بپرسم ولی فقط یه مشت دروغ میخواد تحولم بده و حواسشون جمع کنه بخاطر همین نگفتم فقط دنبال یه راحت که متمدن شم توی گوشیم هیچی پیدا نمیشه و همین من و بیشتر به شک انداخته متاسفانه شرایط تعقیبش و ندارم نمیدونن چیکار کنم 😔

ای نسیم

تازه خونه جدیدمون تموم شده با سه سال خون جگر خوردن اومدیم مستقر شدیم من کلی طلا داشتم همه فروختم تا اون بتون خونه رو تکمیل کنه ولی با کمال پر رویی طلب کارم هست هنوز! خیلی بد رفتار میکنه با من و خونوادم همشم گوشی من و چک میکنه انگار همیشه می‌ترسه  من بهش خیانت کرده باشم حتی تا الان کم بهم تهمت نزده خیلی فکرم مشغول چند وقته همش خواب میبینم با یه زن دیگه اومده خونه دیشبم مادر شوهرم خواب دیده بوده شوهرم زن گرفته جالبیش اینجاس که منم خواب میدیدم شوهرم زن گرفته حالم خیلی بده صبح از پله ها افتادم بایین از بس فکرم مشغول دستام و پاهام هم هی خواب میره از شدت حرص 

ای نسیم

دلم خیلی گرفته من از هیچی براش کم نزاشتم ولی اون از روز اول من و ازیتم کرده تا الان همش میخوام به خودم بگم شکم الکی ولی نمیشه و همش میاد تو فکرم دارم دیوونه میشم 

ای نسیم