2777
2789
عنوان

قرص ال دی

142 بازدید | 10 پست

سلام

من بخاطر لکه بینی بعد از زایمانم دکتر یه دوره ۲۱ روزه ال دی برام تجویز کرد.یمدته ب شدت خوابالو شدم.جوری ک اصصصلا با صدای  زنگ ساعت و اینا بیدار نمیشم..یهو ب ذهنم اومد ک قرص میخدرم گفتم شاید بخاطر اونه،تو نت جستجو زدم عوارض خییییلی زیادی ازش دیدم.الانم یهو نمیتونم ترک کنم چون تازه ۷ ۸ روزیه دارم میخورم.با یه دوره عوارض نشون میده؟

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

نه دورتو زیر نظر دکترت کامل کن. یدوره هیچ اتفاقی نمیفته

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرص شیر دهی چرا نمیخوری

برا چی؟لکه بینی داشتم چ ربطی ب قرص شیردهی داره

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
نبابا یدوره چیزی نمیشه بخور نترس

خیییلی بد خوابالو شدم.تو ماه رمضون هست ساعت خودشو میکشه هاا من بیدار نمیشم.باز امروز خواب موندم شوهرم باید بیدار میکردم روزه بگیرع😔

نه من ۶ ماه خوردم تازه ..نه دوره  ات رو تکمیل کن

آها..یچیزایی نوشته بودن گرخیدم واقعا.

هرچی صبر کردم ک‌لکه بینی تموم میشه نشد آخر رفتم دکتر.

من به خاطر کیستم سه ساله مدام و هر شب پشت هم قرص ضد بارداری میخورم البته ال دی نیست ولی بالاخره هورمونی و تو رده ضد بارداری هست عوارض خاصی ندیدم فقط باید سینه ها رو ماهی یک بار معاینه کنی همین 

من به خاطر کیستم سه ساله مدام و هر شب پشت هم قرص ضد بارداری میخورم البته ال دی نیست ولی بالاخره هورم ...

مال منم ال دی نیست اسمش طولانیه یادم نیست

حوصلم نکشید پاشم نگاه کنم.من قبلا هم زیاد میخوابیدمااا ولی زود با صدا ساعت و اینا بیدار میشدم.لامصب بدجور خوبالودم کرده.

منم دکتر گفت یه کیست کوچیک دارم

مال منم ال دی نیست اسمش طولانیه یادم نیست حوصلم نکشید پاشم نگاه کنم.من قبلا هم زیاد میخوابیدمااا ول ...

پس نگران نباش

خواهر منم کیست سه سانتی داره دکتر بهش روکین داد گفت دو ماه بخور بیا سونو بده

اون عوارضش درد سینه و سنگینی سینه داره و چون ریفلاکس داره علائم ریفلاکسشو شدیدتر کرده 

منم که سلطان قرص شدم از بس خوردم 😂😂

خواب آلودگی هم ممکنه به خاطر فصل بهار باشه