به نظرتون این رفتار طبیعیه؟ طرف میگه باهام بیا خرید برم فلان چیز و بگیرم میگم باشه؛ منتظرم خبر بده حالا بعد یه مدت خبر خریدشو بهم میگه که فلان چیز و خریدم حتی یه خبر نداد که من خودم میرم خرید دیگه تو نمیخواد بیای به نظرتون این بی احترامی نیست؟ به نظرتون من حساسم یا طبیعیه که ناراحت بشم ؟
خب من از ترس اینکه قضاوت بیجا کنم کاری نکردم و گفتم رد میشم اما خوشم از حرکت امشبش نیومد دیگه کاملا ...
میدونی به نظر من اینقدر که شما موضوع رو جدی گرفتید اون نگرفته. من خودم آدمیم که اعتقاد دارم حرف تعهد ایجاد میکنه یا نباید حرف بزنم یا اگر زدم اجرا کنم هرچند گاهی از دستم در میره اما آدمهایی رو دیدم که اصلا براشون حرف و قول و قرار مهم نیست از اون به بعد تصمیم گرفتم حرف هیچکس رو جدی نگیرم
میدونی به نظر من اینقدر که شما موضوع رو جدی گرفتید اون نگرفته. من خودم آدمیم که اعتقاد دارم حرف تعهد ...
خب من رو هر کسی حساس نیستم بودن کسایی که قول دادن انجام ندادن اما این خانوم بدجور رو اعصابمه خیلی هم مودبانه تیکه میندازه یعنی خوب وبدش قاطیه معلوم نیست باهات چند چنده من با همچین آدمایی به سختی ارتباط میگیرم
شاید بنده خدا یهویی واسش موقعیت پیش بیاد ک بره خرید یا یهو پولش جور بشه و نتونه بهت زنگ بزنه حساس نباش منم بعضی وقتا مثلا قرار میزارم با کسی ک باهم بریم خرید ولی یهویی موقعیت پبش میاد ک برم و اون مشغوله یا پول دستم میاد و البته بعدش معذرت خواهی میکنم چون بدقولی کردم
شاید بنده خدا یهویی واسش موقعیت پیش بیاد ک بره خرید یا یهو پولش جور بشه و نتونه بهت زنگ بزنه حساس نب ...
اون اصلا عذرخواهی نکرد من ازین بی تفاوتیش دارم میترکم معمولا قبلش یا خبر میدم فلانی دیگه نمیخواد بیای یا بعدش یه عذرخواهی حداقل بکن فقط داشت تعریف میداد