2777
2789
عنوان

طبیعیه..؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 25 پست
خب من از ترس اینکه قضاوت بیجا کنم کاری نکردم و گفتم رد میشم اما خوشم از حرکت امشبش نیومد دیگه کاملا ...

میدونی به نظر من اینقدر که شما موضوع رو جدی گرفتید اون نگرفته. من خودم آدمیم که اعتقاد دارم حرف تعهد ایجاد میکنه یا نباید حرف بزنم یا اگر زدم اجرا کنم هرچند گاهی از دستم در میره اما آدمهایی رو دیدم که اصلا براشون حرف و قول و قرار مهم نیست از اون به بعد تصمیم گرفتم  حرف هیچکس رو جدی نگیرم

میدونی به نظر من اینقدر که شما موضوع رو جدی گرفتید اون نگرفته. من خودم آدمیم که اعتقاد دارم حرف تعهد ...

خب من رو هر کسی حساس نیستم بودن کسایی که قول دادن انجام ندادن اما این خانوم بدجور رو اعصابمه خیلی هم مودبانه تیکه میندازه یعنی خوب و‌بدش قاطیه معلوم نیست باهات چند چنده من با همچین آدمایی به سختی ارتباط میگیرم 

🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بنده خدا یهویی واسش موقعیت پیش بیاد ک بره خرید یا یهو پولش جور بشه و نتونه بهت زنگ بزنه حساس نباش منم بعضی وقتا مثلا قرار میزارم با کسی ک باهم بریم خرید ولی یهویی موقعیت پبش میاد ک برم و اون مشغوله یا پول دستم میاد و البته بعدش معذرت خواهی میکنم چون بدقولی کردم

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
منم بودم ناراحت میشدم و دیگه با اون ادم روابطمو محدود میکردم چون برای من و وقتم ارزش قائل نشده

خیلی جا خوردم وقتی شنیدم فکر کن منتظری با طرف بری بیرون بعد خبر میده فلان چیز رو خریدم و تعریف میده ازش بعدم گوشیش خاموش میشه 

🤍
خیلی جا خوردم وقتی شنیدم فکر کن منتظری با طرف بری بیرون بعد خبر میده فلان چیز رو خریدم و تعریف میده ...

میفهمم چی میگی ادم حس بی ارزشی بهش دست میده

واقعا از اینجور ادمایی بدم میاد خیلی بی احترامیه به نظرم

حتی اگه میخواست تنها بره میتونست خبر بده که من رفتم خودم گرفتم اون چیزو که تو منتظر نباشی

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
شاید بنده خدا یهویی واسش موقعیت پیش بیاد ک بره خرید یا یهو پولش جور بشه و نتونه بهت زنگ بزنه حساس نب ...

اون اصلا عذرخواهی نکرد من ازین بی تفاوتیش دارم می‌ترکم معمولا قبلش یا خبر میدم فلانی دیگه نمی‌خواد بیای یا بعدش یه عذرخواهی حداقل بکن فقط داشت تعریف میداد 

🤍
اون اصلا عذرخواهی نکرد من ازین بی تفاوتیش دارم می‌ترکم معمولا قبلش یا خبر میدم فلانی دیگه نمی‌خواد ب ...

بار دیگه بهت گفت ک بریم خرید بگو نمیتونم بیام

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒