2777
2789
عنوان

طبیعیه..؟؟

305 بازدید | 25 پست

به نظرتون این رفتار طبیعیه؟ طرف میگه باهام بیا خرید برم فلان چیز و بگیرم میگم باشه؛ منتظرم خبر بده حالا بعد یه مدت خبر خریدشو بهم میگه که فلان چیز و خریدم حتی یه خبر نداد که من خودم میرم خرید دیگه تو نمی‌خواد بیای به نظرتون این بی احترامی نیست؟ به نظرتون من حساسم یا طبیعیه که ناراحت بشم ؟

😐

🤍

تو حساسی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتارش یجوریه ولی اهمیت نده

خب طبیعیه نصف شب وقتی حرف می‌زنیم گوشیش خاموش میشه بهش میگم بهت پیام نمی‌رسه میگه گوشیم خاموش بود اون موقع بین چت کردن یعنی یه پیامی میده که من باید جوابشو بدم بعد زرتی گوشیش خاموش میشه چندبار تکرار شده نپرسیدن چرا فقط گفت خاموش بود کوشیم

🤍

ولش کن دوست داشته تنها بره شما چرا خودخوری میکنی و اذیت میکنی خودت رو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

طبیعی که نیست چون آدم با شخصیت معمولا این کار رو نمیکنه اما دلیلش این میتونه باشه که این آدم بدون فک ...

از روزی که بهم تیکه انداخته بهش بدبینم و اصلا نمیتونم همچین آدمایی رو تو ذهنم هضم کنم😖 احساس میکنم سر لج اینکارو می‌کنه اعصابم خورد شد از بدقولیش

🤍
ولش کن دوست داشته تنها بره شما چرا خودخوری میکنی و اذیت میکنی خودت رو

وقتی قول داده با هم بریم زده زیر قولش و حتی یه خبر نداده ناراحت نشم من تا الان منتظر بودم خبرم بده بدقولی کرد بیخود خیلی نشدم چون قبلاً بهم تیکه بدی انداخت بخاطر همین باهاش نمیتونم ارتباط بگیرم یه جوریه

🤍
از روزی که بهم تیکه انداخته بهش بدبینم و اصلا نمیتونم همچین آدمایی رو تو ذهنم هضم کنم😖 احساس میکنم ...

نه سر لج نیست ، آدمیه که فقط به فکر خودشه و رو باد هول حرف میزنه ، کلا جدیش نگیر و بهش بها نده مثل خودش باش

نه سر لج نیست ، آدمیه که فقط به فکر خودشه و رو باد هول حرف میزنه ، کلا جدیش نگیر و بهش بها نده مثل خ ...

من چون مشکل افسردگی دارم نمیتونم هرکاری هر کس ازم خواست انجام بدم یه کاری ازم خواست تا جایی که تونستم سعی کردم انجام بدم اما خب کامل نتونستم بهش هم گفتم شرمنده اگه نمیتونم اون طور که باید همراهت باشم و حتی یه اشاره ای هم شده که من مشکل دار هستم 

یه بار داشتیم حرف می‌زدیم احساس کردم مشکلی داره  بهش پیام دادم اگه مشکلی داشتی بگو در حدی که بتونم کمکت کنم 

این جوابو داد : خخخخ و دیگه هیچ واکنشی نشون نداد من فک کردم شاید بخاطر قضیه قبلی منو مسخره کرده آخه من چی بگم

🤍
من چون مشکل افسردگی دارم نمیتونم هرکاری هر کس ازم خواست انجام بدم یه کاری ازم خواست تا جایی که تونست ...

نمیدونم چی بگم چون واقعا نمیدونم رابطه تون چطوریه و چی بینتون گذشته فقط اگر ناراحتت میکنه فاصله بگیر ازش

نمیدونم چی بگم چون واقعا نمیدونم رابطه تون چطوریه و چی بینتون گذشته فقط اگر ناراحتت میکنه فاصله بگیر ...

خب من از ترس اینکه قضاوت بیجا کنم کاری نکردم و گفتم رد میشم اما خوشم از حرکت امشبش نیومد دیگه کاملا مشخصه که رفتار مادبانه ای نداره وقتی قول دادی باید انجامش بدی اگه نتونستی حداقل یه توجیه و توضیح کوچچچچیک منطقی کن بابتش 😐 

ممنونم ازت🙏🤍

🤍