2777
2789

من الان خیلی گرسنمه

زدم توخط رژیم که این ماه لاغربشم یکمی افطارو حر کم میخورم این وسطشم یکی دوتا میوه و آب فراوان

تو زول روز هم که روره ام خیلی احساس گرسنگی میکنم خیلیی

الان گرسنمه و میل به آبم ندارم ولی چون مصمم تحمل میکنم

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
وای😂😂اخه مشکل اونجاس مثلا کتاب میخونی یا فیلم میبینی حتما باید یه چیزی باشه بخوری

وای دیدییییی اصلا خوراکی نباشه همه چی کوفتت میشه

اصلا زندگی یه خوابه یه خوراک و دگر هیچ😂😂😂😂

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان خیلی گرسنمه زدم توخط رژیم که این ماه لاغربشم یکمی افطارو حر کم میخورم این وسطشم یکی دوتا می ...

رژیم نگیر تو ماه رمضون داغون میشی

رژیم نگیر تو ماه رمضون داغون میشی

یعنی کم نمیکنم یاچی؟

آخه قبل زایمانم اینجوری بودم خیلی کم خواربودم تو ماه رمضون همیشه 

ولی بارداریو زایمان اضافه وزن آورده برام همش رو موخمه

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
یعنی کم نمیکنم یاچی؟ آخه قبل زایمانم اینجوری بودم خیلی کم خواربودم تو ماه رمضون همیشه  ولی با ...

ببین همون روزه به اندازه کافی تو طول روز انرژی از بدنت میکشه 

ولی دیگه قرار باشه افطار هم خوب نخوری دور از جونت گلوکز بدنت میاد پایین فشارت میوفته بلایی سرت میاد 

ببین همون روزه به اندازه کافی تو طول روز انرژی از بدنت میکشه  ولی دیگه قرار باشه افطار هم خوب ...

😭😭😭مرگ به اضافه وزن پس از زایمان

😭😭😭مرگ به اضافه وزن پس از زایمان

روزی نیم ساعت برقص و حلقه بزن ببین چه معجزه ای میشه

خاله منم دو قلو آورد بنده خدا هیکلش نابود شد با حلقه و رقص اوکی کرد 

روزی نیم ساعت برقص و حلقه بزن ببین چه معجزه ای میشه خاله منم دو قلو آورد بنده خدا هیکلش نابود شد با ...

انجام میدم ببینم چطورمیشه🌷

وای دیدییییی اصلا خوراکی نباشه همه چی کوفتت میشه اصلا زندگی یه خوابه یه خوراک و دگر هیچ😂😂😂😂

واقعااااا😂

پشت هر اکانت مجازی،قلبی درحال تپیدنه؛پس مواظب حرفامون باشیم.💙

من خواستم سحری گرم کنم دیدم پری اومده🤕🤕🤕🤕

تازه رفته بودم تو فاز نماز و روزه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من خیلی بامیع خوردم سرم دارع گیج میرع

اونجایی ک تتلو میگ: من ازت خیلی توقع داشتم و خیلی عقب موندی ازم اوج غمع..🥀💔ینی میگ ببین ت تنها کسی بودی ک باورت داشتم..! ت دیگ نباید خراب میکردی..!:)🖤   چالش حرف ناشناس👇                                                  https://harfeto.timefriend.net/16522491909894
من خیلی بامیع خوردم سرم دارع گیج میرع

نکن خواهر من شیرینی نخور انقدر

خدایی من با میه بود الان ولی مقاومت کردم نخوردم به جاش قورمه سبزی خوردم😂😂😂😂