2821
2789

@دلارام_مریخی  

ینی چی؟

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راست دکی خو ب روژمه😂 این چی

نمیدونم یه جوری نوشتی این کوردی کجاست

روژ یعنی صبح روز

راست دکی هم یعنی راست میگی

خو هم یعنی خب

مگه با لهجه بشنوم متوجه بشم

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
نمیدونم یه جوری نوشتی این کوردی کجاست روژ یعنی صبح روز راست دکی هم یعنی راست میگی خو هم یعنی خب ...

سست سست هر اوی کوتم.  

این چی😐😂

بابا رفیق منه دیگ گیر داده نصف شبی ببخشیدا

یجوری‌فراموشت‌میکنم‌ک‌آلزایمز‌بگه‌پشماممم😐
ژان ژان با اقامون همشهری در اومدیم🤤😍😂

عهههه پس بر طبل شادانه بکووووب😂😛

ی جا خوندم ت ی تایپک گفتع بودی کورد کرمانشاهی 

ولی تاحالا از این زاویع بش نیگا نکردم 

ولی حالا ک از این زاویه نیگا میکنم باید بگم ک اگع با خان داداشم ب زبون خودتون پشت سرم غیبت کردین ، فحش دادین و... ب زبون شیرازیا ( فحشا خودمون ) ب حسابتون خواهم رسید باوانم🥲🥲🥲🥲

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
وای از دس توووو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍😍

😛😂❤‍🩹

از دست من چی😷؟