2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدره؟ 

معمولا همه رحم ها تا ۱۰ خوبه

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

نه من دوبار کورتاژ کردم بیشتراز یکساله دارو میخگرم تااینجا ک چیز بدی نبوده دیگ ازاین ب بعدشو نمیدونم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
دیگه باید دارو مصرف کنی خطرناک که نیست ولی به هر حال بیماری محسوب میشه

هنوز هیچ جوابی نیومده داروی چی باید بخورم؟فقط همینجوری داشت سونو انجام میداد گفت انگار ضخامتت زیاده

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
یک هفته قبلش

نگران نباش حالا بذار عددش بیاد به دکتر زنان نشون بده دکترای سونو خیلی شلوغ میکنن گاهی یا حتی دکتر زنان واسه بازار گرمی 

البته ضخامت رحم چیز خطرناکی نیست انچنان

اون دفعه دکتر زنان به یکی از اشناها گفته بود رحمت توده داره و باید بری فلان جا سونو و چقدر تو دل بنده خدارو خالی کرد منم اینترنت رو خوندم دیدم اصن چیزی به اسم توده رحم نداریم و هر چی تو رحم باشه فیبروم محسوب میشه و اخرم رفت سونو و یه فیبروم یکی دو سانتی داشت 

نگران نباش حالا بذار عددش بیاد به دکتر زنان نشون بده دکترای سونو خیلی شلوغ میکنن گاهی یا حتی دکتر زن ...

ممنونم عزیزدلم

مرسی که اینارو بهم گفتی آخه من هیچ مشکلی هم تا حالا نداشتم واسه سونوی کلیه رفته بودم همینجوری یهو گفت آره ضخامت هم داری انگار😐پیگیری میکنم بیشتر

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻