2777
2789
عنوان

نزدیک عروسیمه ....

331 بازدید | 13 پست

دو سه ماه دیگه عروسیمه و دو ساله که عقدیم همو کامل میشناسیم همسرم اصرار به رابطه کامل داره و من با کلی تحقیق حالا به نظرم با همه این شرایط دیگه زود نیست و چون واقعا یه خوردم فشار های روحی زیادی رو داره تحمل میکنه دلم میخواد این فشار رو الان از رو دوشش بردارم تجربه و نظر شما چی هست ممنون میشم کمکم کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو که دوسالو صبر کردی اینم دوماه دیگه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
والا منم از این ابداشون ترسیدم😐 انگار جرمه

نه بابا حلال همدیگه‌این، چرا جرم باشه یا بد باشه؟؟!!!!!!! نذار دلگیر بشه، واقعا فشار روحی رو کم می‌کنه

God help me to be strong enough not to lie to myself 

وقتی رابط...کامل بهش بدی میلش برا عروسی کم میشه .هر چی تشنه تر باشه بهتره .خودت فکر کن اگه دوسال پبش باهم راب....داشتید الان چه شکلی بودید شاید نسبت به هم خیلی سرد میشدید به نظر من این طوری ارزش دختر پیش شوهر خیلی بیشتره .

نمیدونم تو این دوره زمونه ب چشاتو نمیتونی اعتماد کنی خدای نکرده زبونم لال پات ب پزشکی قانونی نخورده ...

اخه واقعا حس میگم با این طبع گرم شوهرم و اصرار اون و انکار همیشگیم تا الان یا به راه بد کشیده شه یا زندگیم خراب شه واقعا چون خودمم باعث این عقد طولانیم 

وقتی رابط...کامل بهش بدی میلش برا عروسی کم میشه .هر چی تشنه تر باشه بهتره .خودت فکر کن اگه دوسال پبش ...

انقدر انکار از من شنیده که خدا میدونه دیگه داره دلسرد میشه از همه چی قشنگ دارم میفهمم تو رفتارش