2777
2789
عنوان

روتین پوستی

533 بازدید | 35 پست

سلام خانوما راستش من تا حالا اصلا روتین پوستی نداشتم و هیچی جز مرطوب کننده و ضد افتاب نزدن اونم نه به صورت مرتب خیلی کم اما میخوام از الان به پوستم برسم چون به نظرم تیره و رنگ پریده شده و دور چشمام سیاه شده الان باید چیا بخرم و استفاده کنم در ضمن ۱۹ سالمه کرم دور چشم هم لازمه ؟ لطفا چیزای ایرانی یا قیمت مناسب بهم معرفی کنید خیلی ممنون میشم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماسک ورقه ای بعد از حموم بزن برای زیر چشمت هم صبح به صبح دوتاتیکه یخ ماساژ بده هم زیر چشم هم روی کل صورت اینجوری هم صورت لیفت میشه هم منافذ بسته میشه بعد از اون ابرسان و ضدافتاب شب به شب قبل خواب صورتتو با اب و شوینده مخصوص نوع پوستت بشور و بعدش تونر بزن 

هر "مهمی" یه روز بی‌اهميت ميشه صبركن
ماسک ورقه ای بعد از حموم بزن برای زیر چشمت هم صبح به صبح دوتاتیکه یخ ماساژ بده هم زیر چشم هم روی کل ...

ممنون عزیزم تونر چه مارکی بگیرم؟ مرطوب کننده مگه همون کار ابرسان نیست یا جدا ان؟

عزیزم 

ضدجوش سینره..لایه بردار اداپالن

ضدآفتاب پرودررما..ابرسان وچه.. ترمیم کننده ساین اسکین..ژل شستشو سیوند

ماسک های خونگی👇

سدر از عطاری بخر ی قاشق غذاخوری ماست ی قاشق غذا خوری سدر و با ی قاشق چایی خوری ابلیمو هم بزن تا حالت خمیری بگیره ب صورتت بزن

سیب زمینی رنده کن ابشو بگیر ب صورتت بزن

ماست بزار رو صورتت

ی قاشق چایی خوری زردچوبه ی چایی خوری ماست ی چایی خوری ابلیمو مخلوط کن ب صورت خمیری در بیاد بزار رو صورتت

سفیده تخم مرغ هم بزن تا کف کنه بزار

همه هم به مدت نیم ساعت باشن

برای دور چشم خیار سبز بزار 

ب صورت مختصر و کامل توضیح دادم امیدوارم بدردت بخوره🤗

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
عزیزم   ضدجوش سینره..لایه بردار اداپالن ضدآفتاب پرودررما..ابرسان وچه.. ترمیم کننده ساین ...

خیلی ممنون عزیزم مخصوصا به خاطر ماسک خونگیات حتما استفاده میکنم

ممنون عزیزم تونر چه مارکی بگیرم؟ مرطوب کننده مگه همون کار ابرسان نیست یا جدا ان؟

تونر سی گل، سینره لافارر میتونه خوب باشه از داروخونه بپرس در کنارش قرص زینک هم بخور

نه ابرسان قوی تره 

گلم کلا برای شفافیت پوست مصرف آب خیلی جوابه سموم بدنو خارج میکنه 

هر "مهمی" یه روز بی‌اهميت ميشه صبركن
خیلی ممنون عزیزم مخصوصا به خاطر ماسک خونگیات حتما استفاده میکنم

قربونت برم🤗❤

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)