2777
2789
عنوان

مادرشوهر

512 بازدید | 9 پست

من خانوادم ایران نیستن

بعد امشب مادر همسرم خونمون بود برگشته تو خونه ی خودم بهم میگه بابات اینا که فرار کردن سر و صداهای بچتو نمیشنون بردار دوماه باهم برید پیششون اونا فیض ببرن😑

تایم عروس و مادر شوهر بازی خیلی وقته که دمده شده ایشونم خانوم نسبتا محترمین انتظار این حرفو نداشتم😑

بعد خانواده من سالهاست که ایران زندگی نمیکنن خودمم بعد از رابطه با ارمان اومدم ایران فرار یعنی چی؟😑

منتظر اجازه ایشون بودیم😑

(خونمونم جداعه کمم میرم خونشون نمیفهمم سر و صدای پسرمن که بچست چه ازاری میرسونه حتی سنشونم بالا نیست بگیم سر و صدا اذیتشون میکنه)

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کدوم کشورن پدر و مادرت ؟ 

مادرم فوت شدن عزیزم

خانوادم المانن

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

نه عزززم دمده نشده

مادرشوهر همیشه همین بوده...

😑

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
بگو شنیدنه صدای بچم سعادت میخواد اگه شما خوشت نمیاد دیگه نیام

مشکل اینکه من نرفته بودم خودش پاشده اومده دعوتشم نکرده بودم حتی😑😂

مادرم فوت شدن عزیزم خانوادم المانن

خدا رحمتش کنه .. عزیزم‌ اگه خییلی کم پیش میاد همچین حرفایی از مادرشوهرت بشنوی ندید بگیر این حرفشو .. بعضی وقتا میبینی منظوری هم نداشته طرف مقابل از حرفی ک زده

چقد بی فرهنکه این مادرشوهر جان جوابشو نده باش سنگین شو

کلا از اول با من یکم لج بود

ولی اره خیلیم ادعا دارن که تحصیل کردن

والا منم تحصیل کردم منتها تحصیلات شعور نمیاره اصل تربیت خانوادگی عه😶