2777
2789
عنوان

مهریه بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 21 پست

احیانا همون‌طور که راجع به مهریه تحقیق کردی نرفتی تحقیق کنی بعد ازدواج زن باید برای نفس کشیدنشم از شماها اجازه بگیره؟می‌تونین همه حقوقشو بگیرین.

معامله مناسبیه شماها ازدواج نکنین ما هم ازدواج نکنیم شاید تو قوانین زن‌ستیزانه تغییری به‌وجود اومد.

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ازدواج نکنید خب من خودم اعتقادی به مهریه ندارم ولی در اینده طرفم وکالت تمام شروط ضمن عقد رو میده به ...

امیدوارم منظورتون از برابری، تناسب باشه...

من معتقدم به هرکسی باید بر اساس ظرفیتش فرصت داده بشه...

آزادی رو به کسی بدن که لایقش باشه، نه هر بی جنبه ای که فقط خودشو میبینه...مردا و زنای زیادی هستند که اگه به اونها آزادی صددرصد داده بشه، همه جا رو به گند میکشن

مطمئنی کل زندگیت حدود ۵۰۰ میلیونه ؟؟  اگ فرض کنیم تنها داراییت گوشیته ک قطعا همینه  حدود ...

شما خیالتان راحت...

من اینا رو ثروت حساب نمی کنم.

خدا برام اونقدر الان داده که میگم ۵۰۰

بازم میگم اصلا برام مهم نیست، چون اینا ثروت واقعی نیستن...

خدا خودش کافیه...

ولی این سبک از مهریه بازی درست نیست، کاش زن ها از راه درست میتونستن از حق خودشون دفاع کنند. مهریه هدیه مرد به زنه، نه قیمت زن.

با اینکه برای هیچ انسانی قیمت نداریم

قوانین زن ستیزانه؟ مطمینی دارید منطقی حرف می زنید؟

اگر منطقی نیست تو منطقیش کن ، در قبال مهریه‌ای که توافقی هست یعنی شماها می‌تونید  قبول کنید یا نکنید حقوق انسانی زن ازش گرفته می‌شه .

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆