2777
2789
عنوان

تاخیر کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 9464 بازدید | 48 پست
برادر زادم نزدیک پنج سالشه یک کلمه ها حرف نمیزنه ولی از لحاظای دیگه کاملا سالمه😔

سلام برادر زادآوری خوب شد متاسفانه کودک چهار ونیم ساله با وجود گفتاردرمانی در حد دوساله حرف میزنه 

من خود آن سیزده ام که 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام، نه با وجود گفتار درمانی هنوز حرف نمیزنه، شهریور شیش سالش پر میشه😔

اصلا حرف نمیزنه یا ی چیزایی میگه کاردرمانی گفتاردرمانی میره مامان بابا میگه بچه  منم دیر راه افتاده همه چی تاخیر داره میترسم به مدرسه نرسه همه آزمایشات سالمه کودک شما تشخیصی نگرفته

من خود آن سیزده ام که 

سلام، نه با وجود گفتار درمانی هنوز حرف نمیزنه، شهریور شیش سالش پر میشه😔

انشااللله ب زودی حرف میزنه من دخترمو بردم مهد مربی مهد دید من خیلی استرس دارم گفت ک برادرزاده تا هفت سالگی اشاره میکرده البته برای بیست ساله پیش بوده و مدرسه رفته ولی حتما قبلا سختگیری کمتر بوده بعد تو مدرسه منظورش با اشاره و دست و پا شکسته میرسونده الان خوب شده و عکسش رو هم نشون داد ک مشکلی نداره البته اگر تحت نظر دکتر و تشخیصی نگرفته این مورد گفتم جهت امید

من خود آن سیزده ام که 

اصلا حرف نمیزنه یا ی چیزایی میگه کاردرمانی گفتاردرمانی میره مامان بابا میگه بچه  منم دیر راه اف ...

اصلا یک کلمه ام حرف نمیزنه، کاردرمان و گفتار درمان می‌ره ماهی چهار میلیون هزینشه، ولی تغییر نکرده شاید یکم رفتارش بهتر شده اضطرابش کمتر شده

این شاألله حرف بزنه دل پدر مادرش شاد بشه، دختر شمام انقد موفق بشه که همه این نگرانی هارو بریزی دور💚

خب تحت نظر هست نگران نباشید موارد نادری هست ک در سن مدرسه صحبت میکنن مطمعن باشید زحمت ها و هزینه ها بی نتیجه نمیمونه انشالا ب زودی بیای و خبر خوش بدی 

من خود آن سیزده ام که 

سلام پسرتون چه نوع سندرمی داره؟بمنم گفتن پسرم سندرم ژوبرت داره ده ماهشهر فقط میشینه و غلت میزنه خیلی ...

سلام 

ببخشید دختر منم سندروم ژوبرت داره با اینکه دکترش گفت خیلی خفیفه ولی الان ک نه ماهشه هنوز قلتم نمیزنه .شما کاردرمانی میبرین؟

میگذره ولی ردش میمونه...💔
درخواست دادم بهتون قبول کنید تو پی وی درخدمتم عزیزم🌹

خانمی چه سندرمی داره پسرتون؟

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده

سلام

امیدوارم باشی هنوز خیلی گذشته از این تاپیکی که دادی

از گوگل پیدا کردم

دختر منم جدیدا مشخص شده مشکل ژنتیکی داره و براش تشخیص تاخیر رشدی دادن

الان ۷ ماهشه خیلی عقبه کاراش

میشه بگی بچه شما تو این یک سال شرایطش چطور شد؟

دارم دق میکنم

سلام ببخشید دختر منم سندروم ژوبرت داره با اینکه دکترش گفت خیلی خفیفه ولی الان ک نه ماهشه هنوز قلتم ن ...

سلام عزیزم آره دوماهی بردمش کاردرمانی راه افتاده ولی حرف زدنش تک کلمه هستش گفتار درمانی میبرمش