2777
2789
عنوان

تاخیر کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 9462 بازدید | 48 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۳۰ماهشه دقیقا اوایل ۱۷ماهگی راه افتاد و الانم فقط کلمه میگه تلفظ اشتباه ولی هرچیزی رو ک میگیم ۹۵درصد ...

پسر جاری  خواهرم

۳۷ هفته  بدنیا امد  درواقع اب تو ریه اش رفت انگاری  دیر  درش اوردن  توی چند ساعت

در نتیجه بچه رفت تو دستگاه 

یکسالگی چهار دست و پا رفت 

دوسالکی  راه افتاد خداییش منم خوشحال شدم وقتی خبر شنیدم

بشدت تاخیر رشد  کلامی حرکتی همه چی داشت

مادرش شاغل بود خودشو باز خرید کرد  نشست خونه پیش این بچه 

انقد باهاش  کار کرد  الان بچش  ۶.۵ سالشه

عین همه بچه هاس  

انگار نه انگار تاخیر داشته 

همه  میگن اول خدا بعد مادرش ...کمکش کرد

پس نکران  نباش

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
برادر زادم نزدیک پنج سالشه یک کلمه ها حرف نمیزنه ولی از لحاظای دیگه کاملا سالمه😔

پسر عمم  ۴ سالگی  حرف زد

این طور بگم که اب میخواست  زبونشو میاورد بیرون  یعنی  تشنمه

برا غذا  میزد رو شکمش  یعنی  گرسنمه

دستشوبی هم میرفت پشت در توالت وایمیستاد

کلامی نمیگفت

۴ سالگی حرف زد

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
چرا عزیزم مشکل از چی بود؟؟

آزمایش ژنتیک دادیم و مشخص شد سندرم داره ولی اصلا مشخص نیسسس تو ظاهر فقط تاخیر داره اصلا نمیتونم کنار بیام باهاش،اونم جهش ژنتیک بوده ،من تو اوایل بارداری که نمیدونستم باردارم تزریق بوتاکس کردم احتمالا جهش ژنتیک از اون باشه خودمو هیچوقت نمیبخشم💔😭

چرا عزیزم مشکل از چی بود؟؟

وای عزیزم من الان تاپیک شمارو خوندم متوجه شدم شما هم باردارید و بوتاکس تزریق کردید خواستم این پست رو پاک کنم نشد ،عزیزم اصلا استرس ندید به خودتونااا من خیلیارو دیدم بارداری بوتاکس تزریق کردن و هیچچچ مشکلی پیش نیومده نمیدونم شایدم من بعد از تزریق انقدددد استرس کشیدم گریه کردم برا همین اینجوری شد شاید اصلا از بوتاکس نبوده از استرس زیاد بوده که الکی به خودم دادم و پشیمونم واقعااا

وای عزیزم من الان تاپیک شمارو خوندم متوجه شدم شما هم باردارید و بوتاکس تزریق کردید خواستم این پست رو ...

سلام پسرتون چه نوع سندرمی داره؟بمنم گفتن پسرم سندرم ژوبرت داره ده ماهشهر فقط میشینه و غلت میزنه خیلی غصه میخورم