2821
2789
عنوان

خاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 23 پست
شیرزاد فهمید ایران دخترشه؟

تو فیلم به طور مستقیم نه ولی بخاطر اینکه با رضا افتاد تو یه قطار رفت سیبری و اینکه رضا شخصیتی نیشت که بهش نگه  و باتوجه به اینکه خاتون اخرین دیالوگش با رضا این بود که باید بهش بگم رضا قطعا بهش میگه

ˢᵒᵐᵉᵗⁱᵐᵉˢ ˢᵗᵃʸⁱⁿᵍ ⁱˢ ᵐᵒʳᵉ ᵖᵃⁱⁿᶠᵘˡ ᵗʰᵃⁿ ˡᵉᵃᵛⁱⁿᵍ
تو فیلم به طور مستقیم نه ولی بخاطر اینکه با رضا افتاد تو یه قطار رفت سیبری و اینکه رضا شخصیتی نیشت ک ...

ببخشید خیلی سوال میپرسم اخه واقعا الان نمیتونم ببینم ذهنم درگیره 

خاتون دلش با شیرزاد صاف شد ؟

ماری و مامانش چی شدن ؟

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید خیلی سوال میپرسم اخه واقعا الان نمیتونم ببینم ذهنم درگیره  خاتون دلش با شیرزاد صاف شد ؟ ...

به احتمال خیلی زیاد بالاخره تونست شیرزادو درک کنه ...چون خیلی صحنه ها و حرفها از گذشته یادش اومد پایان فیلم ...ماری هم به مادرش رسید ...والا واقعیت لابه لای صفحات تاریخ گم شده و پایانش خیلی باز بود ...ولی واقعا نویسنده خوبی داشت که تونست قشنگ جمعش کنه 

به احتمال خیلی زیاد بالاخره تونست شیرزادو درک کنه ...چون خیلی صحنه ها و حرفها از گذشته یادش اومد پای ...

ممنون لطف کردین 

واقعا پایانش به نظرم خوب بود اگه خاتون با هر کودومشون ازدواج میکرد اصلا خوب نبود 

فردا حتما میرم میبینم

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
ممنون لطف کردین  واقعا پایانش به نظرم خوب بود اگه خاتون با هر کودومشون ازدواج میکرد اصلا خوب ن ...

اره ببین ...من خیلی دوستش داشتم 

خانم ترسو 😁 . 

اولا ک اونقدر شما بی کار بودی اومدی تاپیکامو کامل خوندی

دوما این تاپیک بعدا هم گفته بودم مال من نبوده و الان لزومی ندیده بودم ک بگم ‌‌.!! اما دیدم خیلی شورش رو در اوردی!

سوما همون فضول خودتی ک تو زندگی مردم دخالت میکنی

چهارما اینقدر ترسویی ک تاپیک قفل می کنی.

پنجما دیگه‌ریپ نزن 😊

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
خانم ترسو 😁 .  اولا ک اونقدر شما بی کار بودی اومدی تاپیکامو کامل خوندی دوما این تاپیک بعدا ه ...

حوصله سر و کله زدن با آدمایی چون تو رو نداشتم قفل کردم 

بعدشم خواستم بدونم درجه فضولی شما چه اندازه هست که دیدم از من خیلی بیشتره 

با آخرت باشه ریپلای کنی 

مثل اینکه شما خیلی بیکاری بعد چند روز اومدی ریپ زدی 

جواب ابلهان خاموشی است 

حوصله سر و کله زدن با آدمایی چون تو رو نداشتم قفل کردم  بعدشم خواستم بدونم درجه فضولی شما چه ا ...

برو بابا ابله تویی.. در ضمن درجه فضولیت خیلی بالاس ک رفتی تاپیکام رو نگاه کردی😆از اینجا میشه فهمید..

تو هم بار اخرت باشه ریپ میزنی.

ن مث تو بیکار نیسنم ک بیس و چهار ساعت تو سایت باشم.

اتفاقا برعکس گفتی😆😆😆😆😆 .

کسی ک چندروز سایت نمیاد معلومه ک کار داره

ن اینکه کسی ک بیست و چهار ساعت تو سایت باشه مثل تو ..

اخرین بار ت باشع ک ریپ میزنی..حوصله ت رو ندارم😊 .

بای بای ...

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
برو بابا ابله تویی.. در ضمن درجه فضولیت خیلی بالاس ک رفتی تاپیکام رو نگاه کردی😆از اینجا میشه فهمید. ...

خفه شو عوضی هی هیچی نمیگم ول نمیکنی بورو گمشو بابا بی تربیت ۱۰ساله میام اینجا آدم فضولی و بی تربیتی مثل تو ندیدم جمعش بورو به کارت برس بچه