2777
2789
عنوان

کیااینطورین؟

148 بازدید | 32 پست

احساس کسلی وخستگی شدید دارم،چکاب کامل رفتم همه ازمایشام سالم بود .شانه وکتفم انگاری کوفته اس همیشه،کلی کارام رو به زور میکنم.یک دختر شش ماهه ام دارم..خیلی حس بدیه دلم میخواد پرانرژی باشم خیلی خسته ام 😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شايد كمبود ويتامين دى دارى؟ يا شايد افسردگى دارى

نه ازمایشم یماهه دادم همه چی خوب .ویتامین دی ۱۰۰۰هم میخورم هرروز.عید خیلی عصبی شده بودم ولی خب خوبم الان.دیگه یک هفته اس خیلی احساس خستگی و بیحالی دارم

افسرده نیستی ؟روحیه ت خراب نیست؟ اگه هست منم همینطکرم همش دلم میخواد بخوابم یا یکی ماساژم بده چون ر ...

میدونی عید خیلی اعصاب خوردی داشتیم ولی الان بهترم ..حالم خوبه ولی خب خستگی ودرد دارم بیحالم.دلم میخواد فقط گوشی به دست باشم ودراز کشیده

من  نزدیک یک ساله جون ندارم تا ساعت دو ظهر میخوابم  ظرفا رو دیروز یه بار میشورم ........ ...

چرااینطوری؟من کارامو نمیزارم بمونن همیشه مرتب میکنم ولی خب انگار دارم کوه میکنم خیلی سختم میشه.بعدش میفتم.من به خاطر دخترم خواب درست وحشابی ندارم اصلا