2777
2789
عنوان

روزه

216 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من قبلاً روضه می‌گرفتم اینقدر اذیت نمی‌شدم امروز به حالت مرگ افتاده بودم سرم گیج می‌رفت ضعف شدید داشتم حتی نمی‌تونستم حرف بزنم افطار هر چی خوردم گلاب به روتون بالا آوردم الآنم حالم خیلی بده ضعف دارم و سرم درد می‌کنه چیکار کنم بعد افطار یخ شده بودم ولرز داشتم

روزه عزیزم

سحری خوب بخور. 

شربت شیره انگور هم عالیه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه روزه ننوشتی دیگه چرا نوشتی روضه

یکم آب قند درست کن بخور فشارت افتاده

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
ممنونم عزیزم

به چیزایی که میخوری مربوط میشه. اولش رو بایه چیز:شیرین و چای ولرم شروع کن. آب سرد رو زیاد نخور. 

من هرموقع سحری چایی میخوردم کل روز حالم بد بود حذفش کردم فقط آب‌جوش میخوردم مشکلم رفع شد

یه دختر دارم تا نداره