2777
2789
عنوان

درمان شقاق😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 50 پست

استارتر نمیدونم رو شما هم جواب میده یا نه ،من وقتی لواشک میخورم خیلی خیلی روون میشه اون داستان ، منم گاهی یبوست سنگین میگیرم، با لواشک جواب میده ، ازون لواشکای لقمه ای هست واسه مهمونیا میارن ،ازونا

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی از بدترین دردای دنیاست باورت میشه بخوام برم دستشویی غم عالم میشینه به دلم!خیلی درد بدیه

من ی ساله دارم تو لگن ابگرم بشین موقع دفع به خودت اب گرم بگیر مدام چربش کن 

جواب ابلهان خاموشی است
همیشه بود؟ معاینه هم میکنن؟ پیش چه دکتری باید رفت ؟

دکتر داخلی من رفتم .حالت سجده میشینی معاینه میکنه .ن من تازه گرفتم همش بخاطر تغذیه اشتباهیه ک داریم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

منم دارم بیرون زدگیشم دارم فک میکردم یواسیره تازه فههمیدم شقاقه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

برگه آلو یا لواشکش رو بگیر هر روز بخور. همیشه روی غذات به خصوص اگه برنجه؛ روغن زیتون بریز. هرچی میخوای بخوری قبلش سرچ کن که یبوست زا نباشه. مثلا بادمجون نخور. خودت هم دقت کن با چیا بدتر میشی.

الانم یه کم روغن نارگیل بزن دردش رو تا حدی آروم میکنه.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.