چند روزیه از سرکار میام دختر ۳ ساله م رو پیش مامانم نگه میدارم تا بتونم حداقل ۲ تا ۳ ساعت درس بخونم الان دیگه هرکار میکنم نمیاد خونه میترسم منو یادش بره حداقل تا اوایل تیر وضع همینه باید بمونه پیش مامانم تا آزمونمو بدم.چرا دخترم نمیخاد بیاد پیشم؟
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
خیلی بغلش میکنم نیمساعت فقط ماچ و بوسه ...آخی میکنم هرچند با بغضی که دارم بخاطر شرایط زندگی مجبورم ۲ ۳ ماهی ازش دور باشم.خیلی اشتباه کردم ..کاش درسموقبلا ادامه میدادم...کاش کاش...خیلی حالم خرابه
کنکور سراسری هشت سال از درس دور بودم امسال میخوام کنکور تجربی بدم مثل تو غیر خدا کسی کنارم نیست همسرمم ازم حمایت نمیکنه،مادرمم مریض هستش مجبورم بخونم چون با وجود دوتا بچه کوچیک نمیتونم سر کار برم،میدونم راه سختی رو در پیش دارم گاهی خسته میشم اما یه چیزایی باعث میشه از هدفم دست نکشم ،امیدوارم توهم ناامید نشی پایان هر سختی آسونیه
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون