2789
عنوان

امام حسین

103 بازدید | 11 پست

سلام خیلی دلم برا امام حسین تنگ شده مدرسه هم دارم نمیتونم برم کربلا چیکار کنم😭😭الان خیلی باهاش همینجوری حرف زدم اما درست نمیشه چیکار کنم؟؟اون هم خیلی به خوابم میاد خودشون نه اما اکثر خواب هام در مورد امام حسین هست😭❤🥺خیلی عاشقشم چراااااااااا چراااا یکی بیاد کمکم کنه 

آخی عزیزممم 🥺😍

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دورت بگردم امام حسین 😍😭❤️ من فدای حضرت ابوالفضل عباس و تموم خانواده شون بشم  خیلی دوسشون دا ...

منم همینجور ای کاش جایی بودم که هوای حسین بود 😭دلم میخواد کربلا برم اما مدرسه دارم امتحاناتم شروع شده نمیتونم😭❤🥺

زنگ بزن ۱۶۴۰ وصل میشی به حرم امام حسین به روضه منوره قشنگ حرف بزن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم همینجور ای کاش جایی بودم که هوای حسین بود 😭دلم میخواد کربلا برم اما مدرسه دارم امتحاناتم شروع ش ...

میخاستم بگم بیخیال مدرسووو شوو برو کربلااااا ، 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
منم همینجور ای کاش جایی بودم که هوای حسین بود 😭دلم میخواد کربلا برم اما مدرسه دارم امتحاناتم شروع ش ...

من مدرسه ندارم ولی نرفتم قسمت نشده

عزیزم ب این چیزا نیس اگه امام حسین بطلبه و خدا قسمت کنه میری 

التماس دعا عزیزمم🙏🏻❤️ 

سلام. با شماره 1640 تماس بگیرین شماره تلفن زیارت مجازی امام حسین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.