2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ژیلت میزنم راضیم

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
بعد ی مدت بیشتر میشه هی آدم حساس میشه

نه من ی هفته نزدم واستا عکسشو بذارم 

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
نه من ی هفته نزدم واستا عکسشو بذارم 

دستم مال ی هفته 

موها رو زبر و ضخیم نمیکنه؟ آخه برا من اینجوری شد خیلی بده موم هم میترسم استفاده کنم اون قسمت

ن اتفاقا بهتر از تیغ و ...هست فقط قبل استفاده رو ی تیکه آرنج امتحان کن حساسیت نداشته باشی 

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
ن اتفاقا بهتر از تیغ و ...هست فقط قبل استفاده رو ی تیکه آرنج امتحان کن حساسیت نداشته باشی 

حساسیت ندارم همیشه استفادش میکنم

موها رو معذرت میخوام مث ریش زبر کرده نمیدونم برا همه اینجوریه یا این غیرعادیه😑 ژیلت هم که بدتر از این نباشه بهتر نیست، موم هم که پوستو شل میکنه🤦‍♀️

حساسیت ندارم همیشه استفادش میکنم موها رو معذرت میخوام مث ریش زبر کرده نمیدونم برا همه اینجوریه یا ا ...

مشکل همینه ی راه حل تمیز نیست واقعا ک زبر نشه شل نشه 

می خوام نوار موبر و امتحان کنم کسی قبلا امتحان کرده؟ 

من امتحان نکردم ولی دوستم چندوقت پیش گرفته بود میگفت اگه موها زیاد باشن به درد نمیخوره

حالا باز نمیدونم شایدم بستگی داره چه مارکی باشه