2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام 

واقعیت قهر کردن رفتار مناسبی نیست یعنی در شان دو تا ادم بالغ نیست. اگر موضوعی بینتون هست با حرف زدن راجبش موضوع رو حل کنین 

قهر هستین ولی دلیل نمیشه که با هم حرف نزنین پیام بدین و بهش اطمینان بدین که دوسش دارین و براش ارزش قایلید 

زنگ بزنین یا حضوری هم رو ببینین و بدون لجبازی با هم در مورد اون موضوع حرف بزنین 

Highest in the room
سلام  واقعیت قهر کردن رفتار مناسبی نیست یعنی در شان دو تا ادم بالغ نیست. اگر موضوعی بینتون هست ...

خیلی وقته قهر نکردم و آدم منطقی هم نیس بد دهن بد گمان و پرخاشگره

خودش مدام باهام قهر می‌کنه می‌خوام مثل خودش رفتار کنم

خب این دائم قهر کردن یه ریشه  و علت داره 

که باید با مشاوره رفتن و با همدلی حل بشه❤️اگر بخاین مثل ایشون رفتار کنین فقط و فقط دراینده ای نه چندان دور رابطتتون از هم میپاشه. 

ببینین علتش چیه؛ شما رو نمیخاد؛ یا با رفتاراتون مخالفه؛ یا از شما ناراحته و نمیگه 

این قهر کردنای مداوم یه ریشه و دلیل داره اول باید اونا رو تو رفتارای خودتون و شوهرتون پیدا کنین 

این جمله ای که با هر کسی مثل خودش باید رفتار کرد واقعیت تو رابطه جوابگو نیست❤️

Highest in the room
خب این دائم قهر کردن یه ریشه  و علت داره  که باید با مشاوره رفتن و با همدلی حل بشه❤️اگر ب ...

من دیروز فهمیدم که دیگه باهاش آرامش ندارم اون داره مثه یه طفیلی بامن رفتار می‌کنه 

من دیروز فهمیدم که دیگه باهاش آرامش ندارم اون داره مثه یه طفیلی بامن رفتار می‌کنه 

اگر فکر میکنین رفتارش والدگرانه است و با توجه ب این که میگین پرخاشگره و بدتر از همه شکاک هست 

با تفاسیری که عقد هستین بهترین کار جداییه ولی قبلش حتما حتما حتما مشاور برید 

Highest in the room