2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این علائم بعضی وقتا بهم دست میده نمیدونم بهش میشه گفت پانیک یا نه

یهو عصبی میشم و احساس میکنم بینیم کیپ میشه و انگار بزور نفس میکشم حس خیلی بدیه انگار تو قبرم

ضربان قلبم میره بالا و...

خدا جونم شکرت که بچه سالم بهم دادی
من این علائم بعضی وقتا بهم دست میده نمیدونم بهش میشه گفت پانیک یا نه یهو عصبی میشم و احساس میکنم بی ...

من چند ماهه تنگی نفس دارم.البته دو سه ماه  خوب بودم و مشکلی نداشتم ولی دوباره شروع شد.نوار ریه و عکس رادیولوژی قفسه سینه گرفتم سالم بود.نوار قلب و اکو گرفتم اونم سالم بود.تو آزمایش خونم باکتری معده داشتم گفتن ورم معده داری تنگی نفس هم از معدس ولی سه تا از دکترا تا حالا بهم گفتن پانیک یا همون اظطراب زیاده.ولی وقتی استرس ندارم هم همین طورم. البته الان از دیروز که دکتر قلب بهم گفت چیزیت نیست بهتر شدم.نمیدونم چطور این مریضی درمان میشه😢تنگی نفس بعضی وقتا روانیم میکنه.به نظرتون برم روانپزشک؟

من چند ماهه تنگی نفس دارم.البته دو سه ماه  خوب بودم و مشکلی نداشتم ولی دوباره شروع شد.نوار ریه ...

نمیدونم پیش چه دکتری باید بری

ازهمون دکترا میپرسیدی

من چند ماهه تنگی نفس دارم.البته دو سه ماه  خوب بودم و مشکلی نداشتم ولی دوباره شروع شد.نوار ریه ...

من نوار قلب دادم دکترم گفت قلبت نامنظم میزنه

دکترم برام قرص نوشت بخورم

اسی بهتر شدی؟ منم همینجورم  نگرانم ،ممنون میشم ج بدی

والا یکی دو ماهی بود خیلی خوب بودم تقریبا تقریبا گفت کامل رفع شده بود ولی دوباره برگشت؛قرص سرترالین مصرف میکردم خیلی خوب بود واسم الان اون تمام شده  دوباره تنگی نفسه برگشتهه😢شدتش هم متغیره،البته معدم هم کمی مشکل داره ناپرهیزی کردم کلی لواشک و آلوچه و اینا خوردم دیگه بدتر شد😭