2777
2789
عنوان

فردا میریم محضر

440 بازدید | 20 پست

شوهرم مشکلات زیادی داشته دروغ پنهان کاری بی کاری بی مسئولیتی اعتیاد و سردی در رابطه  حالا  الان ترک کرده یک ماهه که حدا از هم زندگی نیکنیم البته بارها تا الان ترک کرده و باز مصرف کرده این بار ترک کرده خیلی مصمم هست و خانوادشم پشتشن بر خلاف قبل اینم بگم باز بیکار شده و کاری نداره میخواد برگرده من گفتم حق طلاق و حضانت دائم بچه رو بده و برگرد اول قبول نکرد اما الان موافقه میگه میخوام برگردم به نظرتون کار درستیه؟میگم حق طلاق و بگیرم اگه کار بدی کرد رفتم طلاق گرفتم به نظرتون نامردی نیست؟

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا نامردی باشه؟

ماشاءالله کار بدی نمونده ک انجامش نداده و فعلا هم بیکاره

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

حضانت کامل بچه رو بگیر ازشون حتما.. 

حالا یکبار دیگه هم فرصت بده بهش ولی متاسفانه اعتیاد بد دردیه درمون نداره... 

من چندین سال پیش تو عقد جدا شدم بخاطر همین مشکل 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
دلهره دارم اصلا هم دوسش ندارم به زور تحمل میکنم

پس بهتره حضانت بچتو بگیری و عقد نکنی اگه هم راضی نشد عقد کن حق طلاق و حضانتو بگیر بعدش جدا شو الان ک داری بخاطر بچت برمیگردی فرصت اخرو بهش بده اگه بازم سمت اعتیاد برگشت حتما جدا شو

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒