2777
2789
عنوان

نمیزاره روزه بگیرم

1019 بازدید | 38 پست

کمبوداهن شدید دارم دیروز روزه گرفتم فهمید خواست باطل کنم نزاشتم امروز تا ظهر نگه داشتم همسرم امد به زور اب ریخت تودهنم باطل کرد نمیزاره موندم چکار کنم چطورراضیش کنم

من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کمبود آهن شدید داری وقتی روزه ای حالت بد نمیشه؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

وا چه ربطی داره مگه شما ۲۴ ساعت داری قرص آهن میخوری یکبار در روز هست وعده های غذایی هم که بجا ناهار شما سحری همون غذا میخوری همسرت داره گناه میکنه

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
وا چه ربطی داره مگه شما ۲۴ ساعت داری قرص آهن میخوری یکبار در روز هست وعده های غذایی هم که بجا ناهار ...

ربطی به قرص نداره کسی که کمبود اهن داره قندش سریع میفته من خودم کم خونی ضعیف داشتم ولی یکی دوبار غش کردم