2777
2789
عنوان

شوهرم‌ با یه زن

1105 بازدید | 34 پست

دیروز تو پیج کاریش دیدم که با یه زن سن و سال داره حرف میزنه به مامانشم گفتم خیلی گذرا رد شد 

حالم بده دیگه از شهرمون بدم میاد میخام دیگه فقط بخودم برسم و اولویت اول خودم باشم و شوهرمو از اولویتم دورتر کنم 

این کاربری متعلق به دو نفره 

خوب کاری میکنی

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

صحبت چی در چه حد؟؟بعضی کارا مجبورن با خانم هم ارتباط داشته باشن.شوهر منم تو محل کارش با خانمها ارتبا ...

خیلی وقت بوده حرف میزدن بهش ویس داده بود شوهرم بدون تو نمیتونم بمونم دوست دارم و تازه دم درشونم میرفته

خیلی وقت بوده حرف میزدن بهش ویس داده بود شوهرم بدون تو نمیتونم بمونم دوست دارم و تازه دم درشونم میرف ...

پس خیانتکاره من فکر کردم در حد کار باهاش حرف زده؟؟خوب شوهرت چی گفت وقتی به روش اوردی چه جوابی داد؟؟

پس خیانتکاره من فکر کردم در حد کار باهاش حرف زده؟؟خوب شوهرت چی گفت وقتی به روش اوردی چه جوابی داد؟؟

خیلی راحت گفت این انتقام بود چون پشت سرم حرف میزد

واقعا حالم بده نمیزاره جدا بشم ازش دیگه ازش بدم میاد درسته پشت گوشی بود و از پنجره همدیگرو دیدین ولی طرد شد حسم بهش

خیلی راحت گفت این انتقام بود چون پشت سرم حرف میزد واقعا حالم بده نمیزاره جدا بشم ازش دیگه ازش بدم م ...

منم بودم ناراحت میشدم خیلی سخته .بنظر من بهش سخت بگیر یه مدت قهر کن حساب کار دستش بیاد ولی طلاق نه