2821
2789
عنوان

کی قدش زیر ۱۶۰ ؟!

144 بازدید | 6 پست

بچه ها من قدم ۱۵۸ 

نامزدم ۱۸۰ 

خیلیییی قدمو دوس داره و همیشه ازش تعریف میکنه و میگه تو بغلی دوس دارم و هی نازم میکنه ، من جلوش وایمیستم سرم میچسبه زیر چونه ش ، اختلاف قدمون اینجوریه ، خیلی هم زیاد نیست که بخواد ضایع باشه 

هنوز من کامل وارد خانوادشون نشدم ، فقط نامزد شدیم شهرهامونم جداست 

سه تا خواهرررر فضول و غیرتی داره 😑 خیلی میچسبن بهش ، مثلا وقتی تلفنی حرف میزنیم هی میان سراغش حسودی میکنن تا زود قطع کنه باهام حرف نزنه ، اما نامزدم با اینکه خواهراشو خیلی دوست داره ولی اهمیت نمیده تو این مسائل بهشون، به حرفشون گوش نمیده حتی دعوا هم میکنه باهاشون که فضولی نکنن

من همیشه پیش خودم بابت قدم غصه میخورم و خجالت میکشم 

دوتا از خواهراش قد بلند و هیکلی ان ۱۷۰ اینا میشن ، اما یکیشون تقریبا مثه منه قدش 

میترسم وارد خانوادشون بشم و رفت و آمد کنم خواهراش مسخرم کنن یا تیکه بندازن و ... 

واسه همین اعتماد به نفسمو از دست دادم و میترسم ، احساس حقارت میکنم توی این موضوع ☹ شاید چون ببینن ریزه میزم بیشتر اذیتم کنن و به خودشون اجازه بدن هر حرفی بزنن ، معمولا آدمای قد بلند و هیکلی ابهت دارن هرکسی جرات نداره هر حرفی بهشون بزنه 

به نظرتون چیکار کنم برای این مشکل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید  ولی چون خواهرای اون بلندن من احساس بدی دارم

نه عزیزم اصلا این حرفو نزن..خیلی هم خوبی..درسته اونا بلندن ولی شاید هیکلشون مثلا خوب نباشع..چون تنها قد بلند مهم نیس باید اندامتم میزون باشه .خود من قد تا ۱۶۵ واسه خانوما بیشتر نمیپسندم.‌.🧡

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱
2790
2823
2791
2779
2792