2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

94 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من امشب میرم تو اقدام ولی اونطور ک خوندم نوشته بودن شب چهارشنبه اقدام نداشته باشیم و خوب نیست...

ینی بمونه باز شب پنجشنبه اقدام کنیم فاصله بیفته مشکلی پیش نمیاد؟و اینکه ممکنه روزه گرفتن تو جنسیت بچه اثر بزاره؟؟و حتی سلامتیش؟؟

یه مقدار نگرانم و از بهمن ماه میخوایم اقدام کنیم هی هردفعه یه جی پیش اومده اقدام نکردیم، مونده تاالان...😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا فاصله بیفته مشکلی پیش نمیاد.

.دوما تو اقدام کن و روزه هاتو بگیز تا موعدت اگ پ شدی ک هیچ..اگ نشدی هم میری دکتر ..بهت میکه روزه بگیزی یا. نه...

یه روز دو روز اول نفهمی باردار باشی و روزه بگیری چیزی نمیشه خیالت راحت....چون جنین نیست و ساک و کیسه زرده ک اینم ربطی به روزه و وزن گیری اینا نداره...

درمورد حنسیت هم نه ربطی نداره..سلامتشم‌به خطرنمیفته

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

سلام از کیت تخمک گذاری استفاده کن و طبق روزهای تخمک‌گذاری اقدام کن اگر مشکلی نباشه باردار میشی 

شب چهارشنبه و اول و وسط و آخر ماه قمری و روزهای قمر در عقرب هم اقدام نکن 

اگر شیاف پاکسازی برای قبل از بارداری هم خواستی که موانع احتمالی رحمی را برطرف کنه بگو بهت معرفی کنم