میخام به اونایی ک دوروغ میگن و الکی تاپیک میزنن بگم چی بهتون میرسه..یا زیادی غمگین میزارید و با احساسات ملت بازی میکنین یا چرت میزارین ک مثلا پولداریم و اینه و فلانه ..خوب ک چی ...ما ک همو نمیشنایم...اومدیم اینجا تاشاید با کسی هم فکری و کمک کنیم یا براش دعا کنیم...اگ شما پولدار باشی یا هرچی باشی به ما چیزی نمیرسه...پز دادن برای کسی ک تو رو نمیشناسه چه سودی داره بجز اینکه چن نفر حسرت بخورن و دلشون بشکنه لطفا کمی فک کنید
این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍
·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ گلهها را بگذار نالهها را بس کن! .......ـ؋ـرصتے نیست کـہ صرـ؋ گلـہ פּ نالـہشوـב..... تا بجنبیم تمام است تمام ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙
اره دارن یکی عکس اشپزخونه گزاشته ..کلی بهش تبریک گفتیم بعد میگن نتیه...یکی میگه بچه دارم بعد میفهمه ...
اره واقعا چه کاری که میایین دروغ میگین
این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍