2777
2789
عنوان

تاپیکای دروغ

355 بازدید | 29 پست

سلام

میخام به اونایی ک دوروغ میگن و الکی تاپیک میزنن بگم چی بهتون میرسه..یا زیادی غمگین میزارید و با احساسات ملت بازی میکنین یا چرت میزارین ک مثلا پولداریم و اینه و فلانه ..خوب ک چی ...ما ک همو نمیشنایم...اومدیم اینجا تاشاید با کسی هم فکری و کمک کنیم یا براش دعا کنیم...اگ شما پولدار باشی یا هرچی باشی به ما چیزی نمیرسه...پز دادن برای کسی ک تو رو نمیشناسه چه سودی داره بجز اینکه چن نفر حسرت بخورن و دلشون بشکنه لطفا کمی فک کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واویلا مگه مرض دارن

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍

والا به خدا کمبود دارن

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   گله‌ها را بگذار ناله‌ها را بس کن! .......ـ؋ـرصتے نیست کـہ صرـ؋ گلـہ פּ نالـہ شوـב..... تا بجنبیم تمام است تمام ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙
واویلا مگه مرض دارن

اره دارن یکی عکس اشپزخونه گزاشته ..کلی بهش تبریک گفتیم بعد میگن نتیه...یکی میگه بچه دارم بعد میفهمه دروغ ..یکی ماکارونی ت  پلو پز پخته میگن دروغه ....اخه عصبی میشه ادم😤

اره دارن یکی عکس اشپزخونه گزاشته ..کلی بهش تبریک گفتیم بعد میگن نتیه...یکی میگه بچه دارم بعد میفهمه ...

اره واقعا چه کاری که میایین دروغ میگین

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍
میخام بدونم به کجا میخان برسن 

منم همین می خوام بدونم 😅

من امروز کلی عصی شدم

اصلا عصبی نشو بخدا همشون مرض دارن