2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باربی دریاچه قو؟ 

نه نگاه نکرده والا منو بیچاره کرده روزی ۱۰ تا کارتون میبینه 😳

قدیمی هارم نمیبینه همش میگه جدید 

عادت کرده به فلش😣

برای سلامتیم صلوات بفرست  

چند سالشه؟ 

دختر من به بلوغ رسیده چند روز پیش turning red دید خیلی خوشش اومد البته خواهر کوچیکش هم دید ولی دوبله اش جوری بود که سانسور شده بود و مشکلی نداشت ولی خواهر بزرگترش بهتر مفهوم کارتونه رو فهمید 

هتل ترانسیلوانیا 

run goes wrong

اینکانتو 

اینا همه دوبله اش هست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

باربی ماجراجویی پرنسس

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

دختر کفشدوزکی و گربه سیاه

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

پونی کوچولوی من

پونی کوچولوی من نسل جدید

(تو گوگل بزنی انیمیشن دخترانه برات میاد)تو گوگل بعضیارو دارم میزنم برات

۱۰ سالشه

دختر منم ده سالشه ولی از ارث خانواده پدری مدلشونه زود بالغ میشن . چند ماهه پریود هم میشه  . این کارتون هم مربوط به دختریه که به بلوغ که میرسه یهو در حالتای احساسی تبدیل به پاندا میشه و در واقع در باره کنترل احساسات بلوغ و نوجوانیه

یه چک کن کارتونایی که نشونش میدی گلم. یا اگه وقت نمیکنی از اپارات دانلود کن. چون من اینایی که معرفی میکنم جدیدا جدیدا هم مث قدیمیا نیستن

کلیفورد سگ بزرگ قرمز

انیمیشن تینکربل دریانورد

پروانه نان آور

نقاب میوتارو

شاهزاده روم

شهر اشباح
پرنسس سوفیا

یکم زود نیست واسش؟

نه منم اولش شوکه شدم . البته دیده بودم بچه های فامیلشون توی سن کم علائم ظاهری دارن ولی دکتر هم بردم گفت  از هشت سال به بعد دیگه بلوغ زودرس تلقی نمیشه . و تقریبا در این نسل اکثریت تا ۱۱ سالگی پریود رو تجربه میکنن . دیگه منم کلا تمرکزم رو گذاشتم روی این که حس بد نگیره 

یه چک کن کارتونایی که نشونش میدی گلم. یا اگه وقت نمیکنی از اپارات دانلود کن. چون من اینایی که معرفی ...

مثلا شاهزاده روم و  هرچی قدیمی هس دیده 😒

برای سلامتیم صلوات بفرست