2777
2789
عنوان

خونریزی شدید

3244 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها از دیروزه خونریزی دارم و ناحیه شکم و کمرم خیلی درد میکنه و خونریزیم خیلی زیاده امروز صبح ک رفتم دسشویی ی تیکه گوشت تو نوار بهداشتیم دیدم شوهرم میگه شاید عفونته یا لخته خونه تو ک حامله نبودی ولی خوب من دفعه پیش ک پریود شدم ففط لکه بود تا ۲۰ روز خون نبود و چندتا نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم نمیدونم واقعا گیج شدم کمکم کنید 

خداهست💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوماه پیش سقط داشتم خونریزی شدید وخارج شدن خون های لختی وگوشتی حتما برو دکتر بقایا داره باید خارج شع

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 

خب وقتی ماه قبل لک دیدی فقط طبیعیِ که دیواره رحم ضخیم بشه و این ماه سنگین‌تر پریود بشی، بقایای دیواره هست چیزی نیست 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
اخه هیچ وقت اینجور نمیشه مثل لوبیا بود شکلش

لوبیا که چیزی نیست 

حالا من کلا خونریزیم زیاده و هر بار تکه های اندازه کف دست ازم میاد برام عادیه 

نمیتونم برای شما نظر بدم بستگی به بدن هر شخص داره اما بیشتر اگر یک ماه کم باشه ماه بعدی تکه ای میشه

مسئله ای نیست

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

قرصی چیزی نخوردی ماه گذشته که اثر اون باشه؟!

من یه بار که میخاستیم بریم زیارت مجبور شدم قرص جلوگیری بخورم که پریودم به تعویق بیفته... وقتی از سفر برگشتم و قرصو قطع کردم چند روز بعدش پریود شدم با درد خیلی شدید رحم و یه چیزی شبیه گوشت هم ازم خارج شد که بهم گفتن تأثیر قرصا بوده.. البته اون موقع مجرد بودم... حالا شما رو نمیدونم 

احتیاط برو دکتر

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »

درمان انواع خونریزی گوارشی و زنانگی خصوصا خونریزی عادت ماهیانه خانم ها:

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل و سنتی

شماره ی تماس :

09367461816