2777
2789
عنوان

خانمایی که نماز شب بلدن میایید

259 بازدید | 16 پست

من اولین بار تو عمرم خوندم نمیدونم چیشد تو قنوت نماز وتر اللهم اغفرلی المومنین والمومنات رو ۷۰ بار گفتم توبه رو ۷ بار العفو رو ۱۰۰ بار البته این وقت نشد قبول شده به نظرتون؟

صدرصد قبول شده عزیزم

التماس دعا

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو قنوت نماز شب میتونی هر دعایی بخونی به هر تعداد 

اون العفو و ذکرای مشخص فقط توصیه شده 

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری

قبول باشه. 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

همینکه‌نماز شب خوندی پس خداوند‌نظر‌ویژه کرده بهت خواهرم

خوندن‌نمازشب سجده شکر‌داره

فعلا هرمدلی‌که دوس دارین بخونین‌کم‌کم یاد بگیرین

اعمالی‌که گفته شده مستحبه

پس سخت نگیرین

(کاربر مرد)

اوووو چقدر سخت گرفای عزیزم...من اصلا اینا رو نمیگم🤣🤣🤣مثخ نماز صبح دو رکعت دورکعت میخونم..تو قنوت نماز وترهم میگم الهم اغفرالمونین و المومنات و المسلمین و المسلمات و تماااام...یعنی خدایای ببخش همه زنا ومردای مومن و همه زنا ومردای مسلمون رو...برا شما ک صد درصد قبوله

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..