2821
2789
عنوان

زیادی حساسم؟

141 بازدید | 14 پست

من دوستای زیادی ندارم در کل صمیمیا دوتان  امروز یکیشون گفت یماهه دماغشو عمل کرده ینی یماه کامل بهم چیزی نگفته اونوقت من هرچیزی میشه سریع میرم بهش میگم اولین دفعم نیست که اینجوری میکنه حالا من بخودی حساسمو زود ناراحت میشم یا یجورایی این رفاقت زیادم صمیمی نیست و من حق دارم بنظرتون؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید فقط از نظر توصمیمی هستین ن دوستت 

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

حق داری ادم توقع داره هر جور هس واسه بقیه.اونا هم همینطور باشن حالا هم ولش کن غصه نخور

دوست داشتی بیا توی اپلیکیشن لیوم اونجا همه دختریم دورهمیم باهم حرف میزنیم بیا اونور حرف بزن با بچها روحیت عوض میشه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش