2777
2789
عنوان

مهمترین علامت سرطان ریه چیه؟

3192 بازدید | 19 پست

مامنم ک قبلا کانسر سینه داشتن عدد ca15.3روی مرز بود و دکتر نوبت چکاب رو اورد جلو .‌الان دوهفتست سرفه میکنه شبها ..خیلی نگرانم ...کسی نیدونه مهمترین علامتش چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معدشونم تحت نظرهستند... ولی تنگی نفس وسرفه ک داره خیلی نگرانم کرده..ببینین مثلا داره میخنده یهو سرفه ...

آره معده وقتی مشکل داشته باشی خیلی سرفه رو به دنبال داره نگران ریه نباشین.  ریه مهمترین علامتش اینه که تنگ نفس شدید داری 

عزیزم حال مادرت چطوره؟خوبه؟بهتره

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 

عزیزم ما هم اصفهان هستیم جراح و آنکولوژی مامانتون رو بهم معرفی می‌کنی لطفا خیر ببینی

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 
عزیزم حال مادرت چطوره؟خوبه؟بهتره

ممنون عزیزم . هنوز سرفه میکنن ولی زیربارنمیدن برن دکتر ،اخراردیبهشت چکاب دارن برای کنسرشون....دکتر خونشون مکاریان وجراح مهاجری بودند...دعا کنین چیزخاصی نباشه‌وسرفشون خوب بشههه

ممنون عزیزم . هنوز سرفه میکنن ولی زیربارنمیدن برن دکتر ،اخراردیبهشت چکاب دارن برای کنسرشون....دکتر خ ...

چشم عزیزم حتما دعاشون میکنم امیدوارم سلامت باشند