2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزاد

6431 بازدید | 54 پست

سلام خانوما اول بگم که من عاشق بچمم باهررنگ پوستی که داشته باشه.یک سوال ذهنمومشغول کرده پسرمن با رنگ پوست سفید بدنیا اومد وتا وقتی که زردی گرفت و تو دستگاه گذاشتیم سفید بودبعد از دستگاه رنگ پوستش تیره تیره شد خیلی جاهاخوندم که دستگاه پوستشون رو تیره میکنه فقط میخام بدونم موندگاره این تیرگی یا موقته؟

دوماهشه سنش

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دقیقا مثل جریان پسرم

ولی خب هنوزم که ۱سالشه سبزه اس و فقط صورتش روشنه

شنیدم اونایی که وقتی بع دنیا میان سفیدن بعد سبزه یا گندمی میشن اما اونایی که قرمز به دنیا میان سفید میشن

دلم به پسرم خوشه...

عزیزم خداحفظ کنه بچتو

نوزادهایی که قرمزگون هستن بمروز سفیدو سفیدترمیشن

بچه هایی که تو بدو تولد سفیدهستن رو به گندمی میزنن بعدها

یسری بچه هم هسان که سرخ رو به کبود هستن اینا هم سفیدمیشن ولی نه دیگه برف

راجع ب دستگاه زردی هم اینو بگم که اصلا حالت سولاریوم و فلان نداره ففط ممکنه تو اکثر بچه ها پوست پوست بشه لایه رویی پوستشون ولی موقتیه

بچه نازنازی شما هم سفید میشه وای نه برف ولی ازالانش سفیدترمیشه

تندتند حمومش کن پوستش به رنگ اصلیش میرسه مثلا یکروز درمیون ببرش مخصوصا الان که هوا یکم گرمه 

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
زیادم نبود زردیش شوهرم رو ترسوندن دستگاه ده لامپه خیلی قوی آوردن تو خونه

زردی دختر من بالا بود 

تو دستگاه هم طاقت نداش

اخر بردم پیش بهترین متخصص شهرمون گفت احتیاجی به درمان نیس خودش کم کم رفع میشه

دقیقا مثل جریان پسرم ولی خب هنوزم که ۱سالشه سبزه اس و فقط صورتش روشنه شنیدم اونایی که وقتی بع دنیا ...

دقیقا درسته منم شنیده بودم عینشم شد

پسرمن لبو بود الان سفیده

خودم صکرتی بودم موقع تولد الان سفیده سفیدم ولی نه برف فقط گندم گون نیستم

بچه خواهرشوهرمم سفید به دنیااومد با زردی 13زیردستگاهم نذاشتنش الان گندمیه معمولیه ولی نه سبزه ولی خوشگله

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
عزیزم خداحفظ کنه بچتو  نوزادهایی که قرمزگون هستن بمروز سفیدو سفیدترمیشن بچه هایی که تو بدو تو ...

پسرم همه چیش عین برادرشه دقیقا انگار خدا همون رو بهم داده خداروشکر بااین تفاوت که اون پسرم تو دستگاه نرفت و سفید ولی این پسرم رفت تو دستگاه ازاون روز ب بعد سبزه شد من نظر متخصص اطفالم آخه خوندم گفته بودن دستگاه پوست رو تغییرمیده.حالا چشم تند تند حموم می برم ممنون

زردی دختر من بالا بود  تو دستگاه هم طاقت نداش اخر بردم پیش بهترین متخصص شهرمون گفت احتیاجی به ...

خداروشکر که بچت سلاپته خداحفظش کنه

دکتره نگفت اگه ولش کنی و زردی بالاتربره یوقت زردی به جمجمه نوزادمیزنه؟!!

خداروشکر که بچت سلاپته خداحفظش کنه دکتره نگفت اگه ولش کنی و زردی بالاتربره یوقت زردی به جمجمه نوزاد ...

دکتر گفت سه درصد زردی ها خطرناکه که این جز اونا نیس

من مشهدم پیش دکتر شاه فرهت بردم که از نظر من تو کارش نابغه اس