2777
2789
عنوان

منم دلم میخواد😭

172 بازدید | 9 پست

من۲۳سالمه هم سن وسالام ازدواج کردن همش از عکسای گردشو و مهمونیو تولد و خوش گذرونی تو اینستا میذارن اما منه بدبخت یه خواستگارم ندارم که بخوام راجبش فک کنم و نظری بدم چه برس به ازدواج😭😭😭مگ من آدم نیستم مگه من دل ندارم مگه من نیاز ندارم جوونی کنم😭😭😭

خب برو گردش برو مهمونی رستوران برو خوش بگذرون 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا خودت اینا رو برای خودت ایجاد نمیکنی؟ 

مگه باید لنگ یکی دیگه باشی بیاد ببرتت بیرون

تازه اگه ببره

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉

آه بسه دیگه هی عکس میزارید 

حالا خوبه بچه هوایی شده، حالا چیکا کنیم، 

خانما آستین بالا بزنید یه شوهر برای اسی پیدا کنیم، یا علی

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever

چرا فکر میکنین همه چی ازدواجه؟!

نمیگم بده ها نه ازدواج بد نیس ولی به موقعش اینقدر بهش فکر نکن دنبال علاقه هات باش دنبال موفقیت مطمعن باش کنارش ازدواج هم اتفاق میوفته .هیچکس دنبال ی دختر ضعیف نیس ی ادم موفق از خودت بساز

الان اوج جوونی هستی اصلا فکر نکن ازدواج اینه ک مردم استوری می کنن تو فقط ویترین زندگیشونو میبینی چیزی ک اونا دوست دارن بقیه ببینن از قسط و وام و مشکلات و ناراحتی هاشون ک استوری نمیذارن😐 کلا همه این مدلی شدن ن فقط اونایی ک ازدواج میکنن همه خوشی هاشون رو فقط استوری می کنن

اسی خیلیا میگن ازدواج اش دهن سوزی نیس.ولی اکثرشون خودشون و با راز و نیاز پاره کردن تا شوهر کنن.

میان میگن ازدواج چیه فلانه بهمانه،اما گذشته خودشون یادشون رفته چقد احساس نیاز ب شریک و همدم داشتن.

منم ازدواج کردم زندگیمم الحمدلله خوبه،اما منم چقد دعا میکردم ازدواجم با یه فرد خوب جور شه.

دیگ لازم نیس بیاین از ازدواج و زندگی متاهلی بد بگین همه رو زده کنین.

اسی ان شا الله تو هم خوشبخت ترین شی.

اگ میخای چله زیارت عاشورا بگیر خیلی جوابه

اسی خیلیا میگن ازدواج اش دهن سوزی نیس.ولی اکثرشون خودشون و با راز و نیاز پاره کردن تا شوهر کنن. میا ...

مرسی عزیزم قربونت برم الهی که همیشه خوشبخت ترین باشی و عاقبت بخیر🙏

برام دعا کن❤