2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همشون بنظرم😐ایران رو میدن ماری بزرگ میکنه مثلا

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

یا خدا😂

حال میبینی 😂 فککنم اخراشه دیگه

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اوهوم ولی کاش فقط شیرزاد بمیره

چجوری دلت میاد اخه 🥀🥀 رضا بمیره 😐

عههه نگو تورو خدا . من قلبم ضعیفه سکته می کنم به خدا 

واسه رضا 😐 ؟ ولمان کن عااامو 😂😂😂 شیرزاد کراش منه دیگه دعا نکنی بمیره هااا😥دعا کنی بمیره دعا میکنم رضا بمیره 😂😂🤦

واسه رضا 😐 ؟ ولمان کن عااامو 😂😂😂 شیرزاد کراش منه دیگه دعا نکنی بمیره هااا😥دعا کنی بمیره دعا میک ...

باشه آتش بس😂

رضا به این گوگولی ای . اوخوداااا🥺

لحظه ها عریان اند ؛ به تنِ لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز !
باشه آتش بس😂 رضا به این گوگولی ای . اوخوداااا🥺

☹️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز