2777
2789
عنوان

بچه ها گند زدم

243 بازدید | 12 پست

اومدم اشتباهی ۵۰تومن شارژ خریدم یه بار زدم ناموفق بود الان دیدم موجودی اضافه شده 

مشکل اینه که کارتم مال خودم نیست

راهی هست بشه شارژ رو به اعتبار تبدیل کرد

من در جهنم خودم را یافتم بدون تظاهر،درمیان عربده های پاک ترینشان!💚

نمیشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۰بار گند زدم

من واقعا گند زدممم مشکل اینه که کارت خودم نیست و خودم هم رمز دوم ندارم برای صاحب کارت پولش رو انتقال بدم 

الان دوتا ۵۰ از حسابش کم شده،میخوام بهش خبر بدم خاموشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

انتقال شارژ بده به گوشی نفر دیگه ای ازش بخواه پول رو کارت به کارت کنه به کارتی که اشتباهی شارژ گرفتی

این کار هم نمیشه متاسفانه 🤦‍♀️

مرسی از راهنماییت 

نه، میتونی ۵۰ بریزی به حساب طرف کارت کی بوده

یکی از اقوام 

رمز دومم مشکل داره بهش پول نقد دادم  از حسابش شارژ خریدم 

که پول نقد رو هم قبول نکرد 

یه بار ناموفق شد دوباره خریدم الان میبینم که اونی که ناموفق بوده هم درست شده 😑

دقیقا همینه وقتی ناموفق میزنه باید صبر کنی تا خطت شارژ بشه دیگه باید ۱۰۰ بدی بهش چاره ای نداری

۱۰۰ تومنش به کنارر🤦‍♀️اوم مشکلی نیس

میگم طرف فکر بد نکنه آخه کلا گوشیش رو داد دست خودم ۵۰تومن رو به اسم عیدی داد پول نقد رو قبول نکرد ، الان یه ۵۰تومنی هم اضافه اومده 😑میگم نکنه بگه خودش دوتا انتقال داده تلفنش هم خاموشخ 

این طرفمون یه کوچولو آدم خسیسه واسه همین نگرانم فکر بد نکنه