در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس،دختر_گرانبها وroya_amرا کتاب کردم. میتونین ازتاپیکهایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.
اقاااااا هستم آقا هستم آقا هستم خانما من آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم لطفا از دادن استیکر خود داری کنید منظورم ژیگولیاش 😘نمونش از دادن عکس هم من معاف کنید رحم کنید ب خودتون راضی نیستم وسط آشپزی انگشت پلو بزاربد جلو اعضای خانواده
رفتاراشو از دور ببینی میگی چقدر عاشقه جلوی دیگران بهم محبت میکنه اما در خلوت خونمو تو شیشه کرده مدام شک داره بهم گوشیم مدام دستشه و منتظر یه بهانه میگرده واسه دعوا
کاش میدونستم به این راحتی تصمیم بگیرم میخوام ازش دل بکنم بلاخره بهش تعلق خاطر دارم اما میخوام منطق ...
میدونم عزیزم .ادم ب همه چی وابستگی داره. ب خودت بگو اگ من یک حیون خونگی داشتم سخت بود ازش جدا بشم .اگ عاشق یک خونه یا ماشین بشم اگ میخواستم عوض یا بفروشمش سخت بود برام .همچی تو وابستگی سخته ولی اگ اتفاق بیوفته حتما موفق میش و زن محکمی در اینده میشی.