2777
2789
عنوان

امروز حضوری رفتید مدرسه/دانشگاه؟

362 بازدید | 23 پست

چطور بود؟

سخت نبود فضای کم تعداد بالا؟و با ماسک؟؟

کلا بیاید تعریف کنید

راستی کیا خوابگاهی هستن؟

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

اره خوب بود ۲۳ نفریم ولی خوب بود.اخرای زنگ اخر دیگه فقط داشتیم از گشنگی میمردیم😂وگرنه بقیش خوب بود

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدرسه 

تعداد زیاد بود کلاس کم 

دو یا سه نفرم مریض بودن سخت

روزه بودم با دوتا ماسک خفه شدم 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

اره خوب بود ۲۳ نفریم ولی خوب بود.اخرای زنگ اخر دیگه فقط داشتیم از گشنگی میمردیم😂وگرنه بقیش خوب بود

الهی

اره سخته ماه رمضوون

ره رفتم و بدترین روزم بود همه پیش هم نشستن فقط من تنها بودم مثل بی کسا خیلی تنهام خیلی

الهی عزیزم مثل منی

الهی اره سخته ماه رمضوون

اره😁❤️

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..