2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میخوای طلاق بگیری عزیز

نه نمیخام طلاق بگیرم.

ولی الان چون با همسرم قهر هستیم و داره الکی الکی پیچیده میشه با خودم میگم اگه خداااای نکرده یوقت اسم طلاق اومد نترسمو برم بعد شاید اون جایی ک مشاوره میذارن قضیه ختم ب خیر بشه....

نه نمیخام طلاق بگیرم. ولی الان چون با همسرم قهر هستیم و داره الکی الکی پیچیده میشه با خودم میگم اگه ...

عزیزم نزار طولانی بشه واقعا قهرای زنوشوهری بچگونن ولی خود ب خود فاجعه میشه بزرگ میشه زودتر غرورتو بزار کنار برو سمتش بعد ک منت سرش گذاشتی ناز کن حرفاتو بهش بزن اگ وایسی مرد بیاد سمتت خیلی طول میکشه بد میشه

عزیزم نزار طولانی بشه واقعا قهرای زنوشوهری بچگونن ولی خود ب خود فاجعه میشه بزرگ میشه زودتر غرورتو بز ...

بخدا من اصصصصلا اهل قهر و اینجور چیزا نیستم 😔

همییییشه اون بوده ک سر چیزای الکی قهر کرده و من با اینکه هیچ تقصیری نداشتم میرفتم ازش عذرخواهی میکردم و التماس ک اخم نکن بخند 😔😔😔😔

همیشه جلوی خونوادم باهام و حتی خونوادم بد رفتاری میکرد و بجای اینکه ما ناراحت بشیم اون خودشو ناراحت می‌گرفت و می‌رفت....و ما همیشه کوتاه میومدیمو ب روش نمیاوردیم...

ولی ایندفعه وااااقعا خسته شدم از اخلاق بچگونش...😔😔

با اینکه خییییییییییلی دلم براش تنگ شده ولی میخام ایندفعه محکم واستم تا این کاراشو و بی احترامی هاشو بذاره کنار...

ولی چون خیلی بدعادتش کردم پررررو شده و توقع داره بازم من برم سمتش...

شما نمیدونی ک من چققققققققدر خوبی کردم هم با خودش هم خونوادش...😔😔😔😔

تاپیک قبلمو بخون قضیه قهر ایندفشو گفتم اونجا....

خوااااااهش میکنم برام دعا کن 😔😔😔😭😭😭😭😭😭

دعا کن این اخلاقشو و غرورشو بذاره کنار و برگرده 😔😔😔😔😔😔😔😔😔

نمیخام کار ب جاهای باریک کشیده بشه تازه اونم الکی الکی 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

نه نمیخام طلاق بگیرم. ولی الان چون با همسرم قهر هستیم و داره الکی الکی پیچیده میشه با خودم میگم اگه ...

عزیزم تاپیک قبلیت خوندم ، همسرت داره از ترس شما از طلاق سواستفاده می کنه و این بدرفتاری‌ها رو داره ،، شما هم ساده ای و مهربون و زیادی باورش داری، یه بار جلوش محکم وایسا نگران نباش به این راحتی نمیتونه طلاق بده. 

عزیزم تاپیک قبلیت خوندم ، همسرت داره از ترس شما از طلاق سواستفاده می کنه و این بدرفتاری‌ها رو داره ، ...

دقیقا همین هست ک میگین.

خودمم میدونم ولی دست خودم نیست،از اینکه یوقت سر زبون مردم بیفتیم میترسم😔😔

خیلی دارم رو خودم کار میکنم ک ایندفعه کوتاه نیام،برام دعا کنین ک بدون دعوا و بی احترامی ختم ب خیر بشه 😔😔😔😔

خیلی ب دعای همتون احتیاج دارم چون باور دارم دعای بچه های اینجا رو 😔😔😔🙏🙏🙏

دقیقا همین هست ک میگین. خودمم میدونم ولی دست خودم نیست،از اینکه یوقت سر زبون مردم بیفتیم میترسم😔😔 ...

ببین عزیزم همسر منم قبلا تقریبا مثل همسر شما بود

همش تا تقی به توقی میخورد میگف طلاق،،، میگف چرا دست از سرم برنمیداری چرا از زندگیم نمیری بیرون، چیکار کنم که بری...... و هزاااار تا حرف نیش دار دیگه که مثل پتک میخورد تو سر من، همیشه بااین الفاظش سواستفاده میکرد ازم تا بترسم و کوتاه بیام و...... بد تر از اون مادرم بود که همیشه موقع دعوا سعی میکرد به روش نیاره و هی جو بینمون رو آروم کنه و همسرمم بدتر پررو میشد!!!! البته فحش و حرف های نیش دار دیگش به کنار.... 

چشت روز بد نبینه، یه روز بازم سر هیچ و پوچ همسرم یه دعوای

شدیــــــــــــد راه انداخت و بازم حرف طلاق و فحش ها و کنایه های رکیک که اصلا حقم نبود.... ایندفعه تا گفت بزا برو طلاقت میدم، سریع جمع کردم لباسامو پوشیدم و مدارکمو برداشتم گفتم میرم بایـــــــــــــد طلاقم بدی، اصن جوری شده بودم که اینبار من به هیچ عنوان کوتاه نمیومدم و هــــــرچی تو این سالها تو دلم مونده بودو با جیغ و گریه بهش میگفتم، میگفتم من که دارم میرم واسه همیشه ولی اینارو میگم و باید بدونی که تو این سالها چی به روز من اوردی... 

زنگ زدم به مامانم با داد و گریه گفتم نیای خودمو میکشم، باید بیای و منو ببری من دیگه اینو نمیخوامش ازش متنفرم ازش بدم میاد دیگه نمیتونم.... مامانم دهنش وا مونده بود، یعنی منم که دارم اینارو میگم😳

اینبار برخلاف انتظارم مامانمم طرف منو گرفت و با همسرم محترمانه ولی تند و منطقی حرف زد و گفت ایندفعه اگر توهم بخوای من دیگه نمیزارم دخترم یه لحظه هم تو این خونه بمونه

عاقا، حالا شوهرم دستپاچه شده بود... انگار جامون عوض شده بود اون سعی میکرد آرومم کنه و ماجرارو تموم کنه، ولی من دیگه به هیچ عنوان کوتاه نمیومدم و میگفتم تو به کنار من اصلا بخاطر خواست تو به طلاق جدا نمیشم، من خودم تورو دیگه نمیخوام اینبار من میخوام جدا شیم 

هی میگف باشه غلط کردم ولی من میگفتم نه تو غلط بکن تو پشیمون شو ولی به من ربطی نداره نظر تو برام مهم نیس،این منم که دیگه نمیخوامت حالا منم که میگم باااااااید جدا شیم.....

اصلا حالم دست خودم نبود با گریه و جیغ میزدم تو سینش میگفتم خواهش میکنم بزار برم،بیا جدا شیم از هم،قول میدم به کسی نگم تو خواستی خودم درخواست طلاق میدم،توروخدا طلاقم بده... 

دیگه از اون روز به بعد حرف طلاق و جدایی و قهر از زندگی ما جمع شد، همسرم به خودش اومد و فهمید که یه من ماست چقد کره داره😉

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
ببین عزیزم همسر منم قبلا تقریبا مثل همسر شما بود همش تا تقی به توقی میخورد میگف طلاق،،، میگف چرا دس ...

افرین دقیقا همینه مردا رو بدی هر غلطی میکنن وای به روزی که بفهمن تو از حدایی میترسی 

ببین عزیزم همسر منم قبلا تقریبا مثل همسر شما بود همش تا تقی به توقی میخورد میگف طلاق،،، میگف چرا دس ...

دقیقا منم همیشه همین حرفارو میزنه 😔😔

می‌دونی همیشه با خودم میگم آخه مگه میشه ی آدم اینقدر بی وجدان باشه ک همسرشو،همدمشو،کسی ک ایییییینقدر هواشو داره و همه جا کنارش هست رو اینجوری اذیت کنه و بخواد ب ذهن خودش بترسونتش...😔😔😔 اصلا نمیتونم درک کنم 😔😔

من همیشه بهش گفتم یادت باشه هممممه ظلمایی ک بهم کردی رو ب خدا سپردم ک خودش جوابتو بده 😔😔

منم خییییییلی دلم میخواد همین کاری ک شما کردین رو انجام بدم ولی خاک بر سرم از آبرو و حرف مردم میترسم 🤦🤦😔😔

همونجا قضیه تموم شد یا بعد از رفتن ب خونه مامانتون...؟؟

چقدر خوب.خدااااروشکر واقعا 💚

منم الان هر ساعت ک میگذره و ازش خبری نمیشه بیشتر ب این نتیجه میرسم ک کوتاه نیام و محکم واستم 😔😔 ولی دارم دلسرد میشم 😔😔😔😔 و از این حس میترسم،دلم برای زندگیمون میسوزه ک اینجوری داره سرد میشه 😔😔 چقققققدر برای زندگیم جنگیدم 😔😭😭😔

اینکه میبینم مامان بابام دیگه قبولش ندارن و حتی ازش بدشون اومده خییییییلی غصه میخورم.آخه نمیخام کسی از همسرم ناراحت باشه یا فک کنن آدم خوبی نیست یا نسبت بهش بی رغبت باشن 😔😭 

تو رو خدا لحظه افطار برام دعا کن 😔😔😔😔🙏🙏🙏🙏

عزیزم چکار کردی؟شوهرت و اومد دنبالت یا زنگ زد یا قهرین هنوز؟

سلام مهربون.

نه هنوز هیچ خبری ازش نیست.

فقط پریروز خواهرش بهم ز زد گفت چیشده...براش تعریف کردم...

قراره با اونم ص کنه باز ب من خبر بده...ولی بعد از دو روز هنوز خبری نشده 😔

من محکم گفتم دیگه نمیام تا تکلیفم مشخص بشه.

هر موقع اینجوری گند میزنه این خواهر بیچارش باید درست کنه 😐

و من چققققققققدر بدم میاد ک وقتی مشکلی داریم ب جای اینکه خودمون دو تا حلش کنیم خونواده هامون برای زندگیه ما کاری بکنن 😔😔