2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک کنید اسم زنه مهسا زن عملی  مادرزن عملی    آمنه  شوهرم گفت حالا آمنه میگه کا ...

اوه شوهرت خیلی بی فکره بگو اخه اقا چی داری که من کمتم ادم میمونه جی بگه نمی گه زنم افسرده میشه دعوا نکن ولی با رفتارش تشون بده بهش که ناراحتی 😒

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ارع درست میشه  بشرطی ک  در موردش حرف نزنی      اصلا   بحثشو   وسط ...

کاش اونو میگرفت 😑

من احساس میکنم یه موجو اضافه هستم 

به نظرت بحث نکنم درست میشه هفته ای ۴بار تقربا اونو میبینه

اوه شوهرت خیلی بی فکره بگو اخه اقا چی داری که من کمتم ادم میمونه جی بگه نمی گه زنم افسرده میشه دعوا ...

من افسرده نه خیلی ناراحتم اصلا آدم حساسی نیستم اصلا خودش باعث شد به خاطر بچه هام تحمل میکنم به خدا 

من افسرده نه خیلی ناراحتم اصلا آدم حساسی نیستم اصلا خودش باعث شد به خاطر بچه هام تحمل میکنم به خدا&n ...

درکت میکنم عزیزم نباید اینطور رفتار کنه به سر خودم اومده اوضاعم خیلی بود 😔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻