2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

126 بازدید | 13 پست

خانواده ما اینجوری بود که بابام مخالف رفت و امد با دوستای خانوادگی بود مثلا دوستای خانوادگی سالی یک یا دو بار خونه ما میومدن ولی خب همیشه با فامیل در ارتباط بودیم

الان که ازدواج کردم شوهرم مثل بابام فکر نمیکنه و هفته ای چندشب با دوستامونیم یا خونه یا بیرون فرقی نداره

بابام همیشه رو این موضوع حساسه و هروقت به شوهرم میگه شوهرم ناراحت میشه البته به روش نمیاره ولی من حس میکنم که ناراحت شده

نظر شما چیه؟

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

نمیدونم شایدم بخاطر شغل بابامه چون بابام وکیله

پرونده هاش روش تاثیر گذاشتن

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش منم دوست خانوادگی داشتم شهرغریبم هیچکس روندارم دارم دق میکنم،بعضی وقت میزنه به سرم به شوهرم بگم واسه من خونه بگیربرگردم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

به پدرتون ربطی نداره سبک زندگی شما

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

کار درستی میکنین اجتماعی باشین

روز مرگم هرکه شیون کند از دور وبرم دور کنید همه را مست و خراب از می انگور کنید جای تلقین بر بالای سرم دف بزنید شاهدی رقص کند جمله شما کف بزنید روز مرگم وسط سینه من چاک بزنید اندرون دل من یک قلمه تاک زنید روی قبرم بنویسید وفادار برفت ن جگر سوخته ی خسته از این دار برفت
پدرتون دخالت بی مورد میکنن

خودمم همینطور فکر میکنم ولی نمیخوام ناراحتش کنم

ما برعکس هستیم،دوستان پدرم از عموها مفید تر بودن،تقریبا با فرهنگ همه استان ها حتی شهرهای بزرگ کشور آشنا هستم تو بعضی تاپیک ها که فقط از مردم اون شعر سوال میشه جواب میدم از بس به واسطه ارتباط با دوستان پدر از اون شهرها اطلاعات دارم، ولی همسرم یه دیوار دفاعی بزرگ درمورد رابطه خانوادگی با دوستان داره 

اما در کل نه روش بابا به شوهرم ربط داره نه بابام حق داره تو روش زندگی شوهرم دخالت کنه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چیزی نگید  فقط به همسرتون بگید ممنون هستید که در مقابل این حرفهای پدرتون صبور هستند

بهش میگم ولی میگه ناراحت نمیشم چون پدر خودش وقتی کوچیک بود رفت پدر منم خیلی وقته میشناسه خیلی دوسش داره

ولی من میدونم ناراحت میشه

بهش میگم ولی میگه ناراحت نمیشم چون پدر خودش وقتی کوچیک بود رفت پدر منم خیلی وقته میشناسه خیلی دوسش د ...

همین که میگی عالیه دیگه حساسش نکن 

باباها گاهی حرفه ای روی اعصاب اسکی میکنن

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین