2777
2789
عنوان

عربی کنکور😭

704 بازدید | 14 پست

عربیم افتضاحه نمیتونم حذف کنم چون امتحان نهایی هم دارم 

بنظرتون چیکار کنم؟تو این مدت به چه درصدی میشه رسید؟

آموزش های آلا خوبه؟

خلاصه اگه تجربه ای چیزی دارین ممنون میشم بگین⁦🙏🏻⁩

🌝✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو لغات زیاد کار کن

هر چه دایره لغاتت بیشتر باشه بهتر میتونی به سوال ها جواب بدی در کنارش قواعد فعل ها به خصوص ماضی و مضارع رو خوب کار کن

و در کنارش چند تا نکات تستی یاد بگیر

اما بیشتر تمرکزت رو لغات باشه

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

عربی و لغات و معانی رو بخونی ۱۵  نمره گرفتی تا میتونی لغت بخون و تست ترجمه بزن 

برای قواعدم از آلا ویدئو ببین

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
خوبن اینا؟ بنظرت تو این مدت به درصد۴۰/۵۰ میتونم برسم با اینا

اره عزیزم می‌رسی ، تست زیاد بزن 

اوهوم خوبن

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
ویدیو های آلا خوبه؟بدرد کنکوری خوندن میخوره؟

اره خوبه برو یبار امتحان کن 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
چشم، خدا کنه بتون به درصد۴۰/۵۰ بریم🥺⁦🙏🏻⁩

انشالله نشده نداره 

موفق باشی

سلام عزیزم

منم با عربی خیلی مشکل داشتم ولی توی گوگل با یه سایتی اشنا شدم یه ویدئو حدود ده دقیقه ای درباره روش مطالعه عربی بود اون رو دیدم وضعیتم بهتر شده لینکش رو برات میذارم اگه دوست داشتی یه چک بکن

روش مطالعه عربی کنکور: https://rabinedu.com/arabic-study-method/

روش مطالعه درک مطلب عربی کنکور: https://rabinedu.com/how-to-understand-arabic/