2789
عنوان

امروز یه مردی ..

378 بازدید | 18 پست

امروز رفتم یسری کتاب بفروشم مال خیلی وقت پیش بودن نرفته بودم بفروشم تا امروز رفتم فروختم

فروشندش یه مرد بود که هم سن بابام بود

کلا طرز رفتارش اینطوریه که آدم فک میکنه هیزه ولی من فک میکردم مهربونه و  خیلی ساده لوحانه فک کردم

امروز که رفتم کتابمو پیشش بفروشم نظرم عوض شد

هی میومد نزدیک یچی میگفت میرفت ( چیز بدی نمیگفتا شوخی میکرد میرفت و هی میومد) قبلشم که اومده بودیم  مغازش با مامانم و خودم همینطوری صحبت میکرد کلا مدلش همینه برای همین زیاد احساس بدی پیدا نکردم تا اینکه...

یجا اومد پشت دستشو زد به سینم ( اینجا نمیدونم عادتش بود که دست میزاره رو شونه بقیه و اشتباها دستش رفت اونجا یا نه نمیدونم قضاوت کنم ،نکنم!🥲🥲)

خلاصه حس بدی بهم دست داده ازش 

و دلم میخاد خوشی نبینه 

هی هم ب خودم میگم شاید قضاوت کردم

همش فک‌میکنم نکنه پدوفیلی چیزیه

عصابم خورد شده

میشه بگین الان حس شما چجوری بود اگه جای من بودین؟

خواهشا نگین میخابوندین تو گوشش که خیلیا میان همینو میگن و انجام نمیدن

من اصلا نمیتونم خوش بینانه فک کنم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من یه بار رفتم کتاب بخرم 

یه پاساژ توی شهر ما هست که همش کتاب فروشیه 

جلوی یکی از مغازه هاش وایساده بودم . داشتم نگاه میکردم ک از کدوم انتشارات کتاب داره 

یهو یه مرد اومد گفت چی میخوای خانم . فکر کردم فوضوله ‌. میخواد مسخره بازی کنه 

نگاه کردم تو چشماش گفتم کتاب 

یارو از خنده غش کرد . گفت میدونم کتاب میخوای ، چه کتابی!؟

هیچی دیگه فهمیدم صاحب مغازه اس🚶‍♀️🤦🏻‍♀️

تا لحظه اخر که کتاب رو گذاشت تو پلاستیک ، خندید بهم😅😂😪💔

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

منم یه بار مزاحمت اینطوری داشتم بعد فهمیدم حسم اشتباه نبوده من جات باشم دیگه پامو اونجا نمیذارم ه ...

فقط میخاستم پولمو بگیرم چون جز اون مغازه کسی کتابامو نمیخریدالبته 

عمرا نمیرفتم من تو اون مغازه مزخرفش

خب این که عادیه اگه لمس نمی‌کرد منو عمرا به چشم بد نگاه نمیکردمش😐😐

من به چشم بد نگاه نکردم 😂 گفتم یه خاطره از کتاب فروشی برات تعریف کنم ، کار زشت اینو بشوره ببره 

فکر نکن بهش . تموم شده دیگه

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.